• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja 1/43 w robocie - Irokez46

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.928 52 0
Nie umiem malować Maćku, zresztą tego nie lubię. Dlatego mam multum modeli sklejonych a na malowanie czekają latami. Może powodem też jest to że jak mam coś przemalować to muszę cały "bałagan" rozłożyć. Co innego gdybym miał swoje miejsce i warsztat gdzie z doskoku mógłbym podejść i malować, ale to dopiero za jakiś czas.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.722 390 20
Nie umiem malować Maćku, zresztą tego nie lubię. Dlatego mam multum modeli sklejonych a na malowanie czekają latami. Może powodem też jest to że jak mam coś przemalować to muszę cały "bałagan" rozłożyć. Co innego gdybym miał swoje miejsce i warsztat gdzie z doskoku mógłbym podejść i malować, ale to dopiero za jakiś czas.
Powiem Ci Piotrze, że mam to samo. Nie dość, że nie umiem, to i nie mam warsztatu. No a rozkładanie całego majdanu i potem czyszczenie całego sprzętu przyprawia mnie o palpitacje serca. Także dokładnie Cię rozumiem...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:43 14
Skala 1:43 37
Skala 1:43 71
Skala 1:43 324