Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Pięknie zrobiony jest ten Land Rover. Muszę wytrwać jeszcze dwa miesiące w małym mieszkaniu a potem po przeprowadzce będę mógł szaleć z tymi 24-mi jak Ty.
Tak napradę ARO tylko przypomina GAZ-a 69 a w rzeczywistości to całkiem inny samochód , ma inny silnik ( Rumuni wstawili diesla) , nie ma reduktora tylko pierwszy bieg ma bardzo niskie przełożenie i teoretycznie zastępuje reduktor, do tego nadwozie też się różni , inna atrapa, nie dzielona szyba przednia a co za tym idzie inna ramka szyby przedniej, inne oświetlenie, kierunki, tylne lampy i deska rozdzielcza. Z tego co pamiętam rama i mosty napędowe też są inne niż w Gazie
Fajne zbierałem tą skalę, ale z braku miejsca zostałem tylko przy terenówkach .
Ten Land rover to z jakiej firmy , IXO czy coś innego ? , fajnie by było gdybyś przy modelu podawał producenta .
Fajne zbierałem tą skalę, ale z braku miejsca zostałem tylko przy terenówkach .
Ten Land rover to z jakiej firmy , IXO czy coś innego ? , fajnie by było gdybyś przy modelu podawał producenta .