• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Żeberko ochronne i wykolejnice

Twardy

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Paweł Piotr napisał(a):
więc czemu miał służyć ten post z cytatami?
Wyjaśniam - zapędziłem się w bzdurną wymianę słowną z kolegą pukash`em
a cytaty te miały tylko na celu pokazanie jak łatwo w sieci można znaleźć
odpowiedź na zadane w temacie pytania .
Paweł Piotr napisał(a):
należy być uczciwy i cytować do końca:
Oi uczciwość mocne słowo należy być rozważnym w jego używaniu .

Twardy

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Apel do Moderatora - dyskusja odbiegła za bardzo od tematu i to po nie kąt
z mojej winy , za co przepraszam wszystkich użytkowników i proszę o oczyszczenie nieco tego tematu do merytorycznych zagadnień .

Twardy

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
szelmek napisał(a):
Po przeczytaniu wypowiedzi Twardego ani mi przez myśl nie przeszło, że Ciebie krytykuje.
Oczywiście że nie krytykuje pana " Paweła Piotra " wręcz przeciwnie
jestem pełen szacunku dla pasji i chęci do dzielenia się wiedzą z innymi .

P

Paweł Piotr

Gość
Twardy napisał(a):
jak łatwo w sieci można znaleźć
odpowiedź na zadane w temacie pytania
To prawda, w sieci można znaleźć wszystko, a na pewno bardzo dużo - nie każdy jednak to potrafi zrobić, z różnych powodów, co należy zrozumieć.
Jeśli się tylko odwoływać do sieci, to forum byłoby niepotrzebne, mogłoby się nazywać google, a przecież nie o to chodzi, prawda?
Wydaje mi się, że forum nie powinno być tylko odsyłaczem, ale miejscem, gdzie powołując się na różne źródła i wskazując je w sieci, opatrzyć jeszcze własną wiedzą i doświadczeniem, może własnymi zdjęciami czy rysunkami, które przybliżą temat.
Chyba, że się mylę...
Pozdrawiam - bez urazy
Kończąc - nie ma sprawy - wracajmy do tematu, bo jest ciekawy i wiele by o nim można pisać... ;)