- i tak powstał problem czy za cenę zdrowia psychiatrycznego niejakiego Sicore z forum Kartonwork , który to dowiódł pokazując efekt na foto , ze z drutu 0.1mm, średnica wewnętrzna 0.2x0.4mm, wykonał łańcuch (w formie pośredniej , między wersją mikronową (Hubert) aczkolwiek szkoda , że nieudokumentowanej za darmo, -a wersją dziesiętno-milimetrową udokumentowaną przez TeERa203 z forum Kozaka , - szacunek wielkości tego elementu w wydaniu Sicore opieram na analizie z fotki i autorowi wierzę w to co podaje ) - jest możliwy !! :idea:
- :arrow: zatem ja mogę zadowolić się tą "wielkością" zadowalającą mnie nawet do wersji (myślę)trzeciej pożądanej -do tych uwięzi korków wyczystkowych na dymnicy , bo na pewno do odciągów sieci trakcyjnej się TA WIELKOŚĆ nadaje, -tylko co ze zdrowiem Sicore?Wcale może nie przyjąć oferty złożenia zlecenia zamówienia na wykonanie kilometra takiego łańcucha dla wszystkich zainteresowanych , - hm....
Jednocześnie na razie Panie Mirek555k 'u proszę o uszczegółowienie wersji" ze złota i wykonaną jakąś czarodziejską techniką" , -czyli poproszę o jakieś szczegóły Pana tezy , jeżeli to NIE TAJEMNICA , ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ Z TEGO , ŻE TAKI SZCZEGÓŁ musi kosztować godnie , jeszcze zrobiony na specjalne życzenie , tak , że szczegóły Szanowny Panie Mirosławie, -Kapitana z Miasta Łodzi poprosiłbym o jak to możliwe foto z odnośnikiem wielkości tego "milinetra",jak to możliwe oczywiście, - z góry dzieki za info i za foto, cały czas czekam na WMmistrza minimetallutdetalu WM MODEL 'a, czekam na jego czad i się doczekam wreszcie :shock:
-Pawelasty44- dzięki za namiar na Sicore łańcuch!