• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

...znalezione na YT...

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.195 83 12
Przewertowałem praktycznie wszystkie strony tego działu i filmów z "podpatrywania produkcji" nie wypatrzyłem więc wrzucam to tu...
Film z jakieś manufaktury japońskiej, produkującej ręcznie modele kolejowe...

Mało gadania, sporo do podpatrywania..., może się przyda...

Pozdr,...

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.709 41 4
No przyznam się, że sam tego nie mogę teraz znaleźć, w sumie tego typu filmiki powinny być jakimś prefiksem objęte, w zdjęciach w kilka działów też bym dodał "fotografie". O wiele łatwiej się szuka.
Jakby nie było warto, warto obejrzeć filmik. W sumie @Meggido takie poradniki powinien trzaskać ;)

OP
OP
Harry Potter

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.195 83 12
No przyznam się, że sam tego nie mogę teraz znaleźć, w sumie tego typu filmiki powinny być jakimś prefiksem objęte, w zdjęciach w kilka działów też bym dodał "fotografie". O wiele łatwiej się szuka.
Jakby nie było warto, warto obejrzeć filmik. W sumie @Meggido takie poradniki powinien trzaskać ;)
...no w sumie to są Jacek i Adam w tej"zegarmistrzowskiej" skali...
Na żywo to przyprawia o opad szczęki...

Pozdr,...

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.709 41 4
Ja niestety osobiście nie znam Adama, tyle co z relacji czasem wyhaczę na forum, ostatnio mi zapadło jak klepał zaokrąglenia, fajna, precyzyjna robota. Za to Jacka detal jak mi czasem pokaże z warsztatu to sam wiesz...Generalnie takich rzemieślników to już niewielu. Jak byłem dzieciak, czyli lata 80, to niedaleko mnie, na drodze do przedszkola była autentyczna kuźnia, i czasem można było podpatrzeć jak kowal ogarnia te swoje tematy. W sumie stosunkowo długo działała, dziś śladu nie ma, deweloperka...