Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ale Cię Stachu zdrowo Duplo
Całość fajnie, ale przy montażu szyn do podkładów mogłeś się bardziej postarać i nie robić takich wielkich odstępów
No i sprzydałoby się kilka brzózek na nisko latające samoloty
A lokomotywki, to ilo polowe mają silniki, liczą podkłady ?
Staszku powiedz czy wraz z synem możemy wpaść do Was z naszym nowym modułem i czy się nam uda to wszystko podpiąć razem ? Mam nadzieje że trzymasz NORMĘ
Ja niestety używam innej skali ale za to bardziej eko, drewniane nieskalowe toro-jezdnie. Mój synek jest zachwycony, tata też - układanie tego zestawu na podłodze daję dużą szansę na złamanie nóg komuś kto zapomina o leżących klockach i innych elementach Na zdjęciach niestety nie ujęto świetnej parowozowni dwustanowiskowej, leży w rozsypce. Uchował się tylko na fotce budynek dyrekcji, składy się rozleciały po całym pokoju. I tak wytrzymaliśmy długo bo synek jest mały i bardzo szybko zmienia koncepcję
Dugie zdjęcie przedstawia ZNTK
Gwarantuję Ci, że to jest wszystko ta sama skala! Witamy we FemoKids!
To jest w dzieciach najpiekniejsze, że ciężarówka ~12t może na wywrotce przewozić 5 lokomotyw i nie ma żadnych zastrzeżeń co do niepasowalności wielkości!
PS: U nas średnia przeżywalność konstrukcji to 30min, więc rzeczywiście wytrzymaliście długo