• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Zapora w Solinie i Bieszczadzka KL

Maxeus

Znany użytkownik
Reakcje
255 4 0
Ale Cię Stachu zdrowo Duplo :ROFL:
Całość fajnie, ale przy montażu szyn do podkładów mogłeś się bardziej postarać i nie robić takich wielkich odstępów :gwizd:
No i sprzydałoby się kilka brzózek na nisko latające samoloty :p
A lokomotywki, to ilo polowe mają silniki, liczą podkłady ? :podstepny:

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.145 33 0
Staszku powiedz czy wraz z synem możemy wpaść do Was z naszym nowym modułem i czy się nam uda to wszystko podpiąć razem ? Mam nadzieje że trzymasz NORMĘ :)
lego.jpg

OP
OP
eSeL

eSeL

Znany użytkownik
Reakcje
65 0 0
Szymek napisał(a):
czy wraz z synem możemy wpaść do Was z naszym nowym modułem
Jasne napierajcie!
Maxeus napisał(a):
przy montażu szyn do podkładów mogłeś się bardziej postarać i nie robić takich wielkich odstępów
To jest wąskotorówka lamerze! :D
Maxeus napisał(a):
A lokomotywki, to ilo polowe
Duplexy i triplexy. Takie:
IMG_1656.jpg

IMG_1665.jpg

IMG_1671.jpg

Nohab napisał(a):
Stachu, widzę że przygotowałeś podłogę do malowania ulic.
Tu jest tylko na potrzebę dnia ale u Franka pokrywam parkiet sklejką w którem mozolnie zagłebiam tory :gwizd:

Ostatnio edytowane:

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.145 33 0
Tak sie Staszku patrze na twoje torowisko i zastanawiam się czy będzie kompatybilne z moim. Co to za producent i jaki masz rozstaw szyn ?
lego2.jpg

OP
OP
eSeL

eSeL

Znany użytkownik
Reakcje
65 0 0
Nohab napisał(a):
Człek leniwy się robi i schylać się coraz trudniej
Współczuję Ci...
Szymek napisał(a):
Tak sie Staszku patrze na twoje torowisko i zastanawiam się czy będzie kompatybilne z moim. Co to za producent i jaki masz rozstaw szyn ?
Nasze z bliższej lokalizacji ale zrobimy przejściówkę ;)
Widzę, że wirus się rozprzestrzenia :) Super!

Ostatnio edytowane:
OP
OP
eSeL

eSeL

Znany użytkownik
Reakcje
65 0 0
Level up :gwizd:

IMG_2000.JPG

A dla tych którzy szukają tu inspiracji najlepsza zabawka 3+ do kąpieli ever (5zł 4 gr, MrOyster not included):

IMG_2013.JPG

Tylko pamiętajcie opróżnić wannę z wody po budowie w/w rurociągu :D

IMG_1998.JPG

MAnTonI

Aktywny użytkownik
Reakcje
183 1 0
Ja niestety używam innej skali ale za to bardziej eko, drewniane nieskalowe toro-jezdnie. Mój synek jest zachwycony, tata też - układanie tego zestawu na podłodze daję dużą szansę na złamanie nóg komuś kto zapomina o leżących klockach i innych elementach :) Na zdjęciach niestety nie ujęto świetnej parowozowni dwustanowiskowej, leży w rozsypce. Uchował się tylko na fotce budynek dyrekcji, składy się rozleciały po całym pokoju. I tak wytrzymaliśmy długo bo synek jest mały i bardzo szybko zmienia koncepcję ;)
SNV34852.JPG SNV34853.JPG
Dugie zdjęcie przedstawia ZNTK ;)

OP
OP
eSeL

eSeL

Znany użytkownik
Reakcje
65 0 0
Gwarantuję Ci, że to jest wszystko ta sama skala! Witamy we FemoKids! (y)
To jest w dzieciach najpiekniejsze, że ciężarówka ~12t może na wywrotce przewozić 5 lokomotyw i nie ma żadnych zastrzeżeń co do niepasowalności wielkości!

PS: U nas średnia przeżywalność konstrukcji to 30min, więc rzeczywiście wytrzymaliście długo ;)

Dziwne, że UTK jeszcze was nie odwiedziło ;)
Ależ mają stałe przedstawicielstwo: Sir Topham Hatt vel Pan Melonik :LOL:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 14