Troszkę już minęło od tego wyjazdu, ale chciałem się podzielić z wami fotkami.
Nie chcę wcinać się w czyjś wątek, więc jeśli istnieje gdzieś na forum wątek, w którym różne osoby wklejają zdjęcia z wypadów i wypraw, to proszę podczepić do odpowiedniego "składu"
Ta "Petusia by night" znajduje się w Stargardzie Szczecińskim.
Na jednym ze zdjęć widać pozostałości bocznicy pocztowej.
W obie strony jechałem w wagonie sypialnym, sam w przedziale...
Ale fajnie było...do czasu.
Wkurzyłem się na koniec, bo do dzisiaj nie mogę pojąć. Po jaką ciężką cholerę pociąg dalekobieżny, na odcinku Gliwice-Katowice, jedzie przez Bytom bez zatrzymywania się i trwa to ok. godziny czasu ?! Dla mnie bez sensu!
Ale sama wyprawa fajna. Fajnie było powrócić do Szczecina po ok 20 latach. Ostatnio, jak robiono mi zdjęcie z tym kolejarzem, to stałem z nim na cokole i pomagałem przestawiać zwrotnicę
Mam gdzieś w albumie (w formie papierowej). 
Jak ktoś ma jakieś kolejowe foty ze Szczecina, to wstawiajcie
Nie chcę wcinać się w czyjś wątek, więc jeśli istnieje gdzieś na forum wątek, w którym różne osoby wklejają zdjęcia z wypadów i wypraw, to proszę podczepić do odpowiedniego "składu"
Ta "Petusia by night" znajduje się w Stargardzie Szczecińskim.
Na jednym ze zdjęć widać pozostałości bocznicy pocztowej.
W obie strony jechałem w wagonie sypialnym, sam w przedziale...
Wkurzyłem się na koniec, bo do dzisiaj nie mogę pojąć. Po jaką ciężką cholerę pociąg dalekobieżny, na odcinku Gliwice-Katowice, jedzie przez Bytom bez zatrzymywania się i trwa to ok. godziny czasu ?! Dla mnie bez sensu!
Ale sama wyprawa fajna. Fajnie było powrócić do Szczecina po ok 20 latach. Ostatnio, jak robiono mi zdjęcie z tym kolejarzem, to stałem z nim na cokole i pomagałem przestawiać zwrotnicę
Jak ktoś ma jakieś kolejowe foty ze Szczecina, to wstawiajcie
Załączniki
-
119,7 KB Wyświetleń: 109
-
144,2 KB Wyświetleń: 105
-
131,9 KB Wyświetleń: 107
-
215,3 KB Wyświetleń: 106
-
206,4 KB Wyświetleń: 107