• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam WM-15 blaszki Jan-Kol, węglarki Protor, Traxx PCC, Polregio, Gags

kiko_s

Użytkownik
Reakcje
63 1 0
1. Witam, mam do sprzedania blaszki Jan-Kol do zbudowania drezyny WM-15, kupione tu na forum od jednego z kolegów. Jednak przeceniłem swoje możliwości modelarskie. Na zdjęciach wszystko co było w komplecie. Cena jaka mnie interesuje 220 zł.
20250512_105409.jpg 20250512_105142.jpg
2. PIKO 58457 cysterna PKP DEC - używany, stan idealny, części dodatkowe nierozpakowane - 235,00 + inpost.

3. Węglarka Protor - Albert Modell 597007, stan idealny - 200 + inpost. Pudełko oryginalne w idealnym stanie.
5.jpg
4. Zestaw węglarek Protor - Roco 77032 - stan praktycznie nowe - 285 + inpost
4.jpg 2.jpg
5. Lokomotywa E186 PCC - Piko, wersja analogowa, wymienione koła na bezgumkowe, parę razy przejechała kilka metrów, stan idealny - 600 zł + inpost. Pudełko oryginalne w idealnym stanie.
1.jpg
6. Zestaw startowy Polregio SM42 z dekoderem dźwięku Railbox, + dodatkowy bohun z innym numerem. Stan idealny. 1160 zł + kurier. Oczywiście wszystkie oryginalne pudełka są, tory i zasilacz również.
7.jpg 6.jpg
7. Wagon kryty Gags - PKP Cargo - PIKO 58271B - stan bardzo dobry, jeden stopień manewrowy podklejany. - 150 zł + inpost. Pudełko oryginalne.
9.jpg
8. Dekoder jazdy ESU Lokpilot, kupiony do EU07 Piko - 145 zł + inpost.

Zapraszam,

Ostatnio edytowane: