• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Wkłady do wagonów Fals (24Ve) Roco i Eaos Piko PTKiGK Zabrze

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.424 16 0
Dzień dobry.
Do sprzedania mam zestawy wkładów do wagonów.
Choć wkłady zrobiłem głównie do wagonów PTKiGK Zabrze, pasują również do wagonów w innych malowaniach.
  • wkłady z ładunkiem węgla do wagonów Fals 24Ve | 23 zł sztuka (zostało mi 6 zestawów)
    pasują do modeli: Roco 6600195 (PTKiGK Zabrze), 6600044 (tlenkowe IV ep.), 67094 (PTK), 76008 (szare) oraz planowanych do wydania w tym roku 6600328 (Cemet), 6600328 (POL-MIEDŹ TRANS)
  • wkłady z ładunkiem węgla do wagonów Eaos | 23 zł sztuka (zostało mi 15 4 sztuk)
    pasują do modeli: Piko 28314 (PTKiGK Zabrze), 58280 (DB Schenker Rail Polska) oraz do modeli Eas firmy Albert Modell (takie same wymiary skrzyni ładunkowej)
Wysyłka paczkomatem: 17 zł

Węglarki PTKiGK 04.jpg Węglarki PTKiGK 07.jpg Węglarki PTKiGK 14.jpg Węglarki PTKiGK 13.jpg Węglarki PTKiGK 15.jpg Węglarki PTKiGK 11.jpg Węglarki PTKiGK 10.jpg Węglarki PTKiGK 09.jpg