• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

WinTrack & AnyRail

Kiyosaki

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam,

Czy ma ktoś z Was linka skąd można by pobrać pełne wersje (z crackiem) programów z tytułu? Bardzo byłbym wdzięczny, ponieważ ciężko jest trochę coś bez tego zaplanować :)

PS. Jeżeli pomyliłem działy, to przepraszam.

Pozdrawiam

RŻD

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
A ja sobię kupilem AnyRail. lepiej płacic w euro,taniej prawie o 20 zeta.
Nie tak dawno mialem identyczne zmartwienia, łamanie glowy. Tez męczylem się, sciagałem, a i tak każą płacić. Lepiej sobie kupić legal kod, i miec święty spokój.
Bo jak czlowiek zbiera sie wydac kase na pożądna makiete, to lepiej nie żalować tych 156 zlotych!!!!
Pozdrawiam
RŻd

OP
OP
K

Kiyosaki

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
RŻD napisał(a):
A ja sobię kupilem AnyRail. lepiej płacic w euro,taniej prawie o 20 zeta.
Nie tak dawno mialem identyczne zmartwienia, łamanie glowy. Tez męczylem się, sciagałem, a i tak każą płacić. Lepiej sobie kupić legal kod, i miec święty spokój.
Bo jak czlowiek zbiera sie wydac kase na pożądna makiete, to lepiej nie żalować tych 156 zlotych!!!!
Pozdrawiam
RŻd
To jest argument, dzięki ;) Można skasować post, sory za czas :)

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
368 2 3
Kiyosaki napisał(a):
Czy ma ktoś z Was linka skąd można by pobrać pełne wersje (z crackiem) programów z tytułu? Bardzo byłbym wdzięczny, ponieważ ciężko jest trochę coś bez tego zaplanować :)
Radziłbym zakupić sobie w/w programy... na kradzionym daleko się nie zajedzie. Teraz program ukradniesz, a potem dokumentację do wagonu, a innym razem na imprezie modelarskiej wagon albo lokomotywę bo bez nich ciężko się bawić w kolej....

Kiyosaki napisał(a):
PS. Jeżeli pomyliłem działy, to przepraszam.
Chyba pomyliłeś fora a nie działy...

PS. Z tego co czytałem To ani "Biedny ojciec" ani "Bogaty ojciec" nie polecali kradzieży 8)

OP
OP
K

Kiyosaki

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Corwin napisał(a):
Kiyosaki napisał(a):
Radziłbym zakupić sobie w/w programy... na kradzionym daleko się nie zajedzie. Teraz program ukradniesz, a potem dokumentację do wagonu, a innym razem na imprezie modelarskiej wagon albo lokomotywę bo bez nich ciężko się bawić w kolej....
Wiem co masz na myśli ale troszkę za daleko z tym pojechałeś :) Poza tym troszkę nie ten wiek dla mnie na takie bzdury :) A z drugiej strony, to nikt z was nie ściągał piosenek z neta ani nie oglądał filmów online? :) Zresztą, nie ważne.

Pozdrawiam :)

PS. Z drugiej strony, cieszę się z takich odp. Mimo początkowego zmieszania, dają do myślenia ;)

Jaro

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
A ja sobię kupilem AnyRail
Też mam oryginał.Choć kręciłem nosem na te 40 Euro.
Niemniej generalnie nie żałuję.Program bardzo sie przydaje,fajnie sie na nim pracuje i układa.Mozna nawet wyeksportowac to tutaj:gdzie mozna wsadzic na układ pociag z lokami i zobaczyc jak to działa!!
http://www.youtube.com/watch?v=Qvb4cuAlm20
Tamten też płatny ale trail jest darmowy przez miesiąc a to w zupełnosci wystarczy na przetestowanie układów.
Do tego ma sie potem możliwość upgrade-u do późniejszych wersji (które mają miec 3D widok itp.)
Do tego za program płaci się przez PayPal,więc dostajesz klucz licencyjny niemal natychmiast po wysyłce kasy.Nie ma,że czekasz dwa dni,aż oni sprawdzą czy przelew doszedł.
Niemniej gdyby była instrukcja po polsku do tego....

Załączniki

kamcio96

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ja stawiam na AnyRail. Próbowałem z WinTrack, ale nie było wszystkich torów.

Uważam, że moglibyśmy kupić hurtowo np. 15 licencji, może było by taniej. Jakby powiedzieć że program nie jest po Polsku to mażę jeszcze by puścił, albo dodał język Polski.

Azrael

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Odkopuję temat i się podłączam.

Chodzi mi o program WinTrack. Kombinuję i kombinuję i za cholerę nie wiem jak ukształtować flexa. Wujka Google pytałem, ciotkę YouTube także. Nic konkretnego się nie dowiedziałem...

Marek Klimczyk

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
7 1 0
Azrael napisał(a):
Chodzi mi o program WinTrack. Kombinuję i kombinuję i za cholerę nie wiem jak ukształtować flexa. Wujka Google pytałem, ciotkę YouTube także. Nic konkretnego się nie dowiedziałem...
Ja to robię w następujący sposób.
Wybieram opcję flex z narzędzi, następnie dołączam go do jednego końca istniejącego już planu torowiska. Klickam na drugim końcu i trzymając przyciś myszy ciągnę go do drugiego istniejącego już końca układu.

Azrael

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
I też tak zrobiłem. Z "ręki" nie kończąc odcinka, nie dołączając do istniejącej trakcji mi nie wychodzi. Więc tą metodą pokombinowałem i udało się (powiedzmy)...