• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wagon pasażerski PKP kremowo - zielony

hobbystah0

Znany użytkownik
Reakcje
618 22 1
Witam, przymierzam się do zakupu kremowo - zielonego wagonu PKP. Rozważałem Tillig 74732, ale po przeczytaniu kilku opinii na jego temat mam teraz dość sceptyczne nastawienie do tego modelu. Dużo lepiej pisano o Roco 64818, ale blado z dostępnością. Heris, z tego co wiem to jedna wielka zagadka. Co radzicie?

Spacerowicz

Znany użytkownik
Reakcje
3.194 98 2
Roco wcale nie jest aż tak trudny do zdobycia. I wg mnie nie jest idealny, ale na pewno bliższy do "oryginału" niż Tilling. Zresztą gdzieś tu na forum jest nawet porównanie tych dwóch modeli.

OP
OP
hobbystah0

hobbystah0

Znany użytkownik
Reakcje
618 22 1
Oglądałem to porównanie kilkanaście razy. Roco byłby dla mnie w tej sytuacji najlepszy, nie szukam idealnego modelu. Szukałem po sklepach modelarskich, nie tylko polskich, i nigdzie nie znalazłem dostepnego.

Spacerowicz

Znany użytkownik
Reakcje
3.194 98 2
Allegro lub chociażby nawet tutaj w dziale "giełda"- był nawet nie tak dawno. Lub sam daj ogłoszenie w dziele "giełda" i cierpliwie poczekaj. Tak jak napisałem wcześniej: ten model pojawia się w obiegu bez większych problemów. Powodzenia :)