• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wagon 156A

ewelina

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam, czy zna może ktoś strone gdzie można kupić wyżej wymieniony wagon, tzw. 156A, chodzi mi o 1 i 2 klase z czarnymi uszczelkami. Pozdrawiam

krzys.

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0

ALA

Znany użytkownik
Reakcje
1.468 23 0
Witam, czy zna może ktoś strone gdzie można kupić wyżej wymieniony wagon, tzw. 156A, chodzi mi o 1 i 2 klase z czarnymi uszczelkami. Pozdrawiam
Oczywiście, tutaj: http://fpspoznan.pl/kontakt/
Może nawet od ręki Ci sprzedadzą, bo na placu stoi cały sznurek wyprodukowanych, a nie odebranych przez Intercity egzemplarzy!:D:rolleyes:

Tak poza tym, to 156A, to jest wagon 1 klasy, a drugiej, to typ 157A.

CytriCo

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Wiem, że jest tu paru kolegów, którzy temat wagonów pasażerskich eksploatowanych przez PKP wiedzą wiele, więc prośba. Czy jest jakaś stronka,gdzie mozna sobie wiedzę o tym taborze usystematyzować, bo powiem szczerze mylą mi się te wszystkie 154A, 152, 156...... itp.

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.599 35 1
Chyba nie ma modelu 156A ale Kolega Gerson ma rację, że najbardziej podobny będzie skład "IC Chrobry" - można kupić w sklepach modelarskich także internetowych.
Natomiast nasza uszczypliwość czasem mnie zastanawia. Z wysokim prawdopodobieństwem ktoś chce sprawić komuś przyjemność kupując coś, na czymś komuś zależy, albo: ktoś potrzebuje czegoś i nie ma rozeznania więc pyta "ekspertów". Panowie może dodawajmy jakiś wesoły emotikon aby było widać, że jestesmy otwarci i mili. A może to była moja Żona pod pseudonimem i szukała dla mnie prezentu, a Wy to mogliście zespuć :kawa:? No!? Więcej egoistycznego myślenia perspektywicznego Panowie :gwizd: !

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 10
Tabor 14
Tabor 29
Tabor 4
Tabor 0