• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ursus od Artiteca

pawelpod00

Użytkownik
Reakcje
235 0 0
Nie ma takiego pprównania ja zrobiłem porównanie ursusa c385 firmy Reduced i Nanofaktura. Jak tylko mi się uda zdobyć taki model od Artitec to takie porównanie zrobię. Ale już na pierwszy rzut oka to tylne obciążniki są za duże takie nie występowały. Stopnie w ursusie powinny być podwójne a nie pojedyńcze. Lampy tylnie w zetorze powinny być okrągłe nie prostokątne te były tylko w Ursusie. Mocowanie tylnego zaczepu i całe ramiona no to tutaj już fantazja poniosła producenta. Brak mocowań kabiny do ramy, tylnia szyba dolna powinna być łamana a nie na jednej płaszczyźnie. Brak zawiasów w drzwiach i klamek a szkoda bo ursus ma otwierane drzwi do tyłu a zetor do przodu. To są takie z grubsza błędy co rzucają się w oczy. Na plus fajnie odwzorowane przeniesienie napędu. Cena tak jak pisałem jak zostanie bardzo atrakcyjna i pewnie da sie naprawić kilka błędów.