Witam serdecznie. Od paru dni,lepię taki pojazd jak w tytule z kolekcji hachette. Zbieranie tego wszystkiego zajęło mi ponad dwa lata,nie wspomnę o kasie,której w niego włożyłem. Ale skoro powiedziałem "a" ,trzeba powiedzieć i "b". Takim sposobem doszedłem do 140-go numeru.Powiem że model składa się dość przyjemnie,jak na razie wszystko pasuje (jedyny problem to to że nie wszystkie numery dotarły do mnie,brakuje ich 7). Chciał bym zamieścić taką skromną relację z budowy,o ile będzie zainteresowanie.Dodam od siebie że model robi wrażenie pod względem rozmiarów i ciężaru.Odnośnie wykonania,wielką dla mnie pomocą okazały by się opinie i komentarze,nawet wskazówki.Wstyd się przyznać,ale pancerka to dla mnie kosmiczny temat,jest wiele technik,o który nie mam zielonego pojęcia,wielką radością dla mnie była by wasza pomoc,marzę by ten model zważywszy na inwestycję cieszył oko nie tylko moje ale i wasze,nie koniecznie ma to być wierna kopia oryginału,jeśli większość z was uzna np.że model imponująco pasował by w barwie czarnej coś w rodzaju s-f,jestem skłonny taki zrobić.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.