• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ty2-911 z ROCO na WM-MODELowych blaszkach

tomek 05

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
W wolnych chwilkach bawię się z moim Ty2.Blaszki wyleżały się z rok i trzeba było się zabrać za nie.Jakiś tam mój udział był w ich powstaniu toteż by wstyd był ich nie poskładać :D
Efekty powalające, ale jak bym to miał na większą skalę składać to bym zwariował.Dach budki to jak coś nie popieprzyłem 48 części !!!
Modelik prawie skończony, a na początek kilka fotek z początku prac nad nim.

Załączniki

Rafał G.

Znany użytkownik
Reakcje
3 1 0
Witam

Dla mnie - osoby, która nie potrafi działać w skali mikro (tylko duże maszyny) nie kryję podziwu nad Twoim talentem. Wspaniała robota i to od podstaw a nie sama przeróbka. Genialne. Możesz wstawić fotki całego modelu? Ja myślę nad zakupem Ty2 w Loko Model mają tam przemalowanki z Roco nawet nie wiem czy udane bo chyba jeszcze nikt tego nie oceniał.

Pozdrawiam i chylę czoło Rafał

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
368 2 3
Rafał G. napisał(a):
Ja myślę nad zakupem Ty2 w Loko Model mają tam przemalowanki z Roco nawet nie wiem czy udane bo chyba jeszcze nikt tego nie oceniał.
Odpuść sobie Loko Model, jakość konwersji nie warta pieniędzy które sobie za nią życzą. Lepiej zamów u Tomka lub Fenix-a (jego konwersje to mistrzostwo świata).

OP
OP
tomek 05

tomek 05

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Powoli.Ty2-911 już prawie gotowy.Dawkuję po trochę fotki bo mało mam czasu na pisanie.
Premiera w Chabówce.Będzie możliwość porównania z oryginałem :D

Reakcje
0 0 0
model zapowiada się pięknie, ale jakże byłem szczęśliwy gdy do Wołomina wczoraj przyjechał orginał :)
pozdrawiam miłośników kolei małych i dużych.