• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

TRAXX BR 285 PL LOTOS H0 PIKO 57535

Reakcje
3 0 0
Tak jak w tytule , jeszcze raz proszę o pomoc was forumowiczów , poszukuję Spalinowóz TRAXX BR 285 PL LOTOS, H0, PIKO 57535 i póki co moje poszukiwania spełzły na niczym , oczywiście wersji PIKO bo ACME znalazłem ale troszkę za drogie jak na lokomotywę . Pozdrawiam

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.934 119 22
Tak samo, jak ten model jest dostępny:
http://www.modelmania.com.pl/product_info.php?cPath=2131_17_23_45&products_id=56671&<osCsid>
A tak naprawdę go nie ma.
Sprzedawcy już naprawdę przesadzają. Mało tego że do oferty wprowadzają modele których jeszcze nie ma, mało tego że można je zamawiać i za nie płacić z wyprzedzeniem nie mając żadnej pewności że dany model się w ogóle pojawi, to jak widać na tych przykładach, informują że model jest dostępny i można kupować, podczas gdy tych modeli jeszcze nie ma!

Ale jak Ty wiesz lepiej, to się tego trzymaj. (y)

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.934 119 22
Co do tej lokomotywy elektrycznej, to już z miesiąc temu, czy nawet więcej, jak zobaczyłem tę ofertę i napisałem do polskiego dystrybutora modeli ACME i mi odpowiedział że model nie został wyprodukowany. I ja się trzymam tej informacji, tym bardziej, że prócz takich sensacyjnych ofert sklepowych, żadne inne fakty nie potwierdzają iż modele te faktycznie ukazały się. Nikt nie pisał że kupił i ma, nigdzie w sieci nie ma ich fotek...

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.173 504 30
Tak samo, jak ten model jest dostępny:
http://www.modelmania.com.pl/product_info.php?cPath=2131_17_23_45&products_id=56671&<osCsid>
A tak naprawdę go nie ma.
Sprzedawcy już naprawdę przesadzają. Mało tego że do oferty wprowadzają modele których jeszcze nie ma, mało tego że można je zamawiać i za nie płacić z wyprzedzeniem nie mając żadnej pewności że dany model się w ogóle pojawi, to jak widać na tych przykładach, informują że model jest dostępny i można kupować, podczas gdy tych modeli jeszcze nie ma!

Ale jak Ty wiesz lepiej, to się tego trzymaj. (y)
W dodatku w opisie jest błąd: "Zarząd: Polskie Koleje Państwowe (PKP)". Pomijając fakt, że taki zarząd (a właściwie przewoźnik) nie istnieje, to ten TRAXX należy do Kolei Mazowieckich, które nie są częścią Grupy PKP.

Tak naprawdę to jestem zdziwiony i muszę podziękować za wyprowadzenie z błędu , chociaż to troszkę chore jest , bo np w sklepie http://www.modellbahnshop-lippe.com też można ją kupić , rozumiem żeby polskie sklepy lekko przesadzały ale czy niemieckie też . Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
A gdzie Kolega Seagate widział TRAXX Lotosu ACME w tym sklepie? Ja znalazłem tylko dwie lokomotywy spalinowe ACME: TRAXX Metronomu i włoską manewrówkę.