• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Trawa elektrostatyczna - wydajność powierzchni

kuba007

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.073 1 0
Witam, mam pytani czy ktoś orientuje się jaka jest wydajność powierzchniowa trawy elektrostatycznej z opakowania 100 g.
Potrzebuję na około 1 m2

paziu1000000

Znany użytkownik
MSMK
Producent
Reakcje
131 3 0
wydaje mi się, że powinno starczyć, jednak dobrze jest mieszać kolory, aby trawa nie była jednolita jak na polu golfowym :D

strzelec

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
kuba007 napisał(a):
Witam, mam pytani czy ktoś orientuje się jaka jest wydajność powierzchniowa trawy elektrostatycznej z opakowania 100 g.
Potrzebuję na około 1 m2
Spokojnie wystarcz, ale tak jak kolega paziu1000000 zalecam mieszanie kolorów 8)

patryk70

Aktywny użytkownik
Reakcje
119 0 0
paziu1000000 napisał(a):
wydaje mi się, że powinno starczyć, jednak dobrze jest mieszać kolory, aby trawa nie była jednolita jak na polu golfowym :D
Dla ciekawszego efektu, można jeszcze mieszać długości traw, np. 2mm z dłuższą. :D

Ice42

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ja na razie się zastanawiam, czy kleić "dywan" pocięty w małe kawałeczki, czy też zakupić elektro-sadzarkę i zacząć od tej strony "beczki". :D