• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Torcik

M

Melchior

Gość
Chcę zbudować tort H0 1x2m.Nieduży ale zawsze coś ;) Prosił bym o ciekawe projekty układów torowych do tego amerykańskiego torta :D

OP
OP
M

Melchior

Gość
Wiki oglądałem,niestety nic ciekawego nie znalazłem.Ale plan udało mi się samemu wymyślić.Teraz tylko zacząć :D

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
Melchior napisał(a):
Wiki oglądałem,niestety nic ciekawego nie znalazłem.Ale plan udało mi się samemu wymyślić.Teraz tylko zacząć :D
"dzi-bi-bi" - szykuj się i zarzyj Valium, albo tabletki ziołowe na uspokojenie :LOL:
ja przerywam przygotowania rzeczy do modułu z jeziorem
i wygodnie zasiadam już i czekam.....
zaczyna się ............

OP
OP
P

Paweł Piotr

Gość
Żadna tajemnica. Sam chętnie poczytam (już to robię), a przy okazji jest to kopalnia wiedzy modelarskiej, którą będę polecał wszystkim początkującym modelarzom, którzy się tu i ówdzie pojawiają i szukają rady - jak to zrobić? - i nie wiedzą, gdzie i jak szukać...
Swoją drogą zastanawiam się, że może warto byłoby stworzyć coś na kształt takiej encyklopedii modelarstwa kolejowego i zebrać w jednym miejscu te rozproszone w sumie informacje, a jest ich przecież bardzo dużo...
Tylko skąd cholera wziąć na to czas...
Pozdrawiam

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Paweł Piotr napisał(a):
Żadna tajemnica. Sam chętnie poczytam (już to robię), a przy okazji jest to kopalnia wiedzy modelarskiej, którą będę polecał wszystkim początkującym modelarzom, którzy się tu i ówdzie pojawiają i szukają rady - jak to zrobić? - i nie wiedzą, gdzie i jak szukać...
Swoją drogą zastanawiam się, że może warto byłoby stworzyć coś na kształt takiej encyklopedii modelarstwa kolejowego i zebrać w jednym miejscu te rozproszone w sumie informacje, a jest ich przecież bardzo dużo...
Tylko skąd cholera wziąć na to czas...
Pozdrawiam
Może coś dopiszesz: http://wiki.gbbkolejka.pl/tiki-index.ph ... odelarskie ;)

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.088 33 0

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
etam
przyjrzyjcie sie dokładnie

wagony są do materiałów sypkich- w prawym dolnym rogu jest góra węgla,miału, a te białe budynki są do załadunku tego czegoś czarnego.
A więc taka ala-bocznica załadunkowa

Tylko zastanawiam się, bo nie mogę dojrzeć- jak on tam wjechał i jak wyjedzie :?:
już widzę :shock: wszystko jasne już

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.088 33 0
Rzeczywiśćie jak sie człek wpatrzy bardziej to widzi te malutnie niteczki jako tory dojazdowe. Co do oblotu to to świetny pomysł w sam raz na TORT ;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 24
Buduję makietę 54
K
Buduję makietę 12
Buduję makietę 8
Buduję makietę 23