• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Tabor w Skansenie Kolejnictwa w Chabówce

Reakcje
292 0 0
Przeglądałem wątki forum i jest kilka o Skansenie w Chabówce ale nie doszukałem się takiego, który miałby na celu pokazać tabor jako taki w tej placówce. W związku z tym zakładam takowy. Przepraszam, jeśli przegapiłem taki temat, nie mam na celu podkraść komuś pomysłu. Po prostu wracając z pięknych Tatr wpadłem na chwilę w drodze powrotnej w sobotę.
Nie zrobiłem zdjęć wszystkiego co tam aktualnie stoi. Byłem w Skansenie po raz pierwszy i moje wyobrażenia były nieco inne. Okazało się, że miejsca na zrobienie zdjęcia jest miejscami jeszcze mniej niż w Muzeum Kolejnictwa w Warszawie. Co więcej, nie miałem tyle czasu, aby udokumentować każdy obiekt. Muszę kiedyś wybrać się tam na dłużej i porządnie rozplanować przejście aby ująć każdą rzecz. A na razie zapraszam do obejrzenie tego co już zrobiłem, a także zapraszam do uzupełnienia braków.
Cz.1
KPL-3663.jpg KPL-3669.jpg KPL-3670.jpg KPL-3671.jpg KPL-3672.jpg KPL-3675.jpg KPL-3676.jpg KPL-3677.jpg KPL-3679.jpg KPL-3683.jpg KPL-3684.jpg KPL-3685.jpg

Prezes TS

Expert
Ekspert
Reakcje
1.064 25 2
WM-MODEL zapodał:
"Kilka zdjęć z moich zdjęć z ostatniego kilkunastolecia"

Mam pytanie, czy ten wagon na siódmym zdjęciu, to jest więźniarka Nht 477 ?

Szwed1978

Znany użytkownik
Reakcje
5.569 60 3
C.D
Pierwsze 5 fotografii dotyczą pługu odśnieżnego

Załączniki