• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Tabor PKP na początek

Tw53-2566

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 1 0
Witam.
Poszukuję taniego taboru PKP,najlepiej nie używanego.
Odpowiadałby mi parowóz do 400 zł Max oraz wagony towarowe.
W analogu,gdyż taki tabor już posiadam.
Mam stare PIKO z lat 80
BR55, BR"99", oraz 2 wagonu osobowe, chłodnię, brankard i nową platformę ROCO.
Wagony i lokomotywa mają oznaczenia DR.
W późniejszym okresie kupię SM42 i wagony osobowe pkp, oraz zbuduję
makietę graniczną, żeby tabor PKP i DR mogły jeździć razem.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.564 390 20
No to wpisz sobie na alledrogo w wyszukiwarce np. "piko pkp" i wyskoczą Ci oferty lokomotyw i wagonów w takich cenach o jakich napisałeś. :) Czasem warto poszukać... ;)
[DOUBLEPOST=1452033877,1452032825][/DOUBLEPOST]O proszę, wpisałem i co wyszło: Parowóz TP1-32 za 385 zł, wagony towarowe od 40 do 100 zł za sztukę. Jeżeli to Ci pasuje to nic, tylko kupować. :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.564 390 20
No to jeżeli chcesz zapłacić tyle ile napisałeś w pierwszym poście, to musisz szukać w sklepach internetowych modeli PIKO z serii HOBBY. Listę sklepów znajdziesz KLIK

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.823 40 1
A poza alletanio znalazło by się coś? Wolę sklepy internetowe. Nie aukcje. Na alledrogo trochę w ciemno się kupuje.
Oczekujesz totalnego podania gotowca? A gdzie tu miejsce na Twoją rolę? Zadaj sam sobie pytanie. Czy to mój plan i ja go sam zrealizuję z pomocą osób obecnych na tym forum czy ma mi to ktoś wyszukać, wybrać i Ty się już tylko pobawisz tym co dostaniesz podane.
I tu zadaj sobie kolejne pytanie.Kto za to zapłaci?

Ostatnio edytowane:
S

Sebastian

Gość
Nie bardzo rozumiem czym się różni zakup w sklepie internetowym od tego na allegro, gdy towar jest nowy, bez licytacji, a sprzedający prowadzi de facto sklep, tyle ze wykorzystujący ten kanał sprzedaży. Ale OK, nie wszystko muszę rozumieć.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.564 390 20
Nie bardzo rozumiem czym się różni zakup w sklepie internetowym od tego na allegro, gdy towar jest nowy, bez licytacji, a sprzedający prowadzi de facto sklep, tyle ze wykorzystujący ten kanał sprzedaży. Ale OK, nie wszystko muszę rozumieć.
Nie tylko Ty nie rozumiesz, bo ja także nie za bardzo chwytam o co koledze @Tw53-2566 chodzi. Podałem mu producenta i serię taboru, podałem linka do strony Mateusza Kowalskiego z zebranymi adresami do sklepów modelarskich w Polsce i jeszcze mało... :mad: