• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

szyny w skali 0 gdzie kupie??

levis87

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam!
Mam problem bo chciał bym kupić szyny w skali 0 a nigdzie nie mogę takowych znależć. Czy ma ktoś może jakieś możliwości?? Nie potrzebuje dużo na całą makietę tylko kilka na dioramę.
Dziękuje za wszelką pomoc

slavko1111

Aktywny użytkownik
Reakcje
59 1 0
To nie polecaj - nie dość że drożej, to jeszcze z dostawą w ciągu 21-30 dni :eek:
ja tam zakupów nie robię , ale nowemu koledze podesłałem linka ,sam zdecyduje gdzie kupi , prosił o pomoc to pomogłem ,my nie kupujemy u donosicieli , ale to nie znaczy że nie wtajemniczony musi robić to samo co my .Pozostawmy kwesie wyboru samemu zainteresowanemu .Co do ceny i czasu realizacji masz absolutną rację

D

Docteur

Gość
Zamów w Niemczech, sklep sprawdzony i pewny, poza tym mają tory w swoim magazynie. Przesyłka DHL do Warszawy idzie zwykle ok. 4 dni, podają numer listu przewozowego i można śledzić drogę paczki.
W Polsce generalnie jest dość trudno o akcesoria do skali 0, jeśli jakiś sklep takowy asortyment prowadzi, to raczej nie ma tych rzeczy w swoim magazynie tylko sprowadza je na zamówienie klienta.

Maro16

Aktywny użytkownik
Reakcje
104 4 0
Zamów w Niemczech, sklep sprawdzony i pewny, poza tym mają tory w swoim magazynie. Przesyłka DHL do Warszawy idzie zwykle ok. 4 dni, podają numer listu przewozowego i można śledzić drogę paczki.
W Polsce generalnie jest dość trudno o akcesoria do skali 0, jeśli jakiś sklep takowy asortyment prowadzi, to raczej nie ma tych rzeczy w swoim magazynie tylko sprowadza je na zamówienie klienta.
Potwierdzam w czwartek zrobiłem przelew (PayPal) w poniedziałek model był już w domku. Tylko odpisują po niemiecku.

uboottd

Aktywny użytkownik
Reakcje
68 0 0
A dzięki. :) Teraz dopiero się zorientowałem że to ten lewy... ;)
Jakby jeszcze mieli cos z "0" na stanie... ale czekanie 3tydni od nich mi się nie chce, wychodzi że zza Odry mam lepiej.