Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ciekawą politykę wprowadzili. Chciałem zamówić prenumeratę, ale od razu chcą żeby podać numer karty lub zapłacić Paypalem. No cóż to chyba tym razem na mnie nie zarobią. Nie mam zamiaru podawać swojej karty firmie, która nie wiadomo gdzie się mieści bo ostatnie przesyłki przychodzą do mnie z Czech. W sumie Paypalem też nie będę płacił za coś co ma być dopiero w styczniu.
Ciekawą politykę wprowadzili. Chciałem zamówić prenumeratę, ale od razu chcą żeby podać numer karty lub zapłacić Paypalem. No cóż to chyba tym razem na mnie nie zarobią. Nie mam zamiaru podawać swojej karty firmie, która nie wiadomo gdzie się mieści bo ostatnie przesyłki przychodzą do mnie z Czech. W sumie Paypalem też nie będę płacił za coś co ma być dopiero w styczniu.
Podobno jak zadzwonisz to możesz zamówić prenumeratę z opcją płatności blankietowej. Zamawiając przez internet są tylko opcje płatności kartą i paypalem.