• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Sterowanie Cyfrowe Piko

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Czy się opłaca? No cóż. Moim zdaniem nie. Sterowanie PIKO nie ma możliwości programowania (z tego co wiem). Ja używam Multimausa (kupiłem za niecałe 350zł),
na jednym zasilaczu może jeździć 4-5 lokomotyw, jest możliwość podłączenia do komputera (w PIKO też, ale moduł ok.2000zł). Tak osobiście, to od pilota wolę urządzenie przewodowe, pozatym Multimaus ma regulator obrotowy, miom zdaniem lepszy. Takie jest moje zdanie.

P.S. Też kiedyś chciałem PIKO (bo tanie), ale sobie odpuściłem.

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Ja kupiłem Multimausa (komplet) w Poznaniu, ul. Piekary25 "Kolekcjoner" za dokładnie 349 zł, dali mi rok gwarancji, normalnie w ofercie nie mają, byłem u nich, wyjęli z zestawu startowego. Najtaniej widziałem kiedyś na Allegro za 339 zł, ale chyba nie warto czekać, bo i tak nie wiadomo, czy będzie. http://kulturakolejowa.info/sklep/ -spróbuj do nich napisać.

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.543 18 0
Też polecam Ci MultiMaus od Roko. Używam go do dekoderów róznych firm, jak na razie działa bardzo dobrze. A jeśli chodzi o kupienie poszukaj w sklepach internetowych.