Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Cóż, jak młodszy Junior dorwał mi się kiedyś do RocoAlpinlina, to Gem4/4 uczyła się latać z metra czterdziestu lądując bardzo awaryjnie.... Dobrze, że wagon będący zaraz za lokiem się zawiesił na krawędzi ( z trzech lokomotyw wyszły dwie sprawne)...
Ja tam nie narzekam... jestem młody i wszystko o dziwo żyje Pamiętam jak mi kiedyś lokomotywka spadła z biurka i wbudowany sprzęg mi się połamał to wszystko sklejałem magikiem i jakoś się trzymało... ale lokomotywka to wymaga wymiany silnika bo jak raz w bocznice wjechałem... to loka była metr dalej
Pawle ClearFix jest ok.... ale do tego loka mi nie pasują. Wiem ze zniweczę cały efekt pracy.... i chce tego uniknąć. Być może SW wróci za jakiś czas do materiału który kiedyś mieli w ofercoe idealny na szybki.
Trwają pracę nad zrobieniem wersji w barwach Orlenu wszak cysterny coś musi ciągnąć ....na warsztat poszła jakas budą z wersji DR...
Po zdjęciu maskowania
I po lekkiej obróbce w gotowości do kalkowania
Uważam że lok ladnie się komponować będzie z cysternami....
Przyslon w oknach nie będzie. Nie podoba mi się ta wersja. Robie z późniejszego okresu z numerem nad pomostem....
Ps. Numerek krzywo..... ale po zdjęciu poprawiony
@Misiek ta wersja budy jeszcze podejdzie pod parę loków spotykanych u nas w Polsce