• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Sprzedam 2 platformy samochodowe H0 firmy LsModels z 2014 r. Cena za dwa wagony 460 zł. Nie wliczam kosztów wysyłki

JacekR1974

Nowy użytkownik
Reakcje
6 0 0
Witam. Sprzedam 2 platformy z VI epoki do przewozu samochodów osobowych belgijskiego przewoźnika MOSOLF. Wagony są używane bez oznak zużycia. Jedyna wada to brak zderzaka w jednej platformie.Posiadają sprzęgi oczkowe Roco. Brak oryginalnego opakowania. Na olx nie wystawiam.Odbiór najchętniej osobisty ale może być też wysyłka Inpostem. Pozdrawiam

Załączniki

OP
OP
JacekR1974

JacekR1974

Nowy użytkownik
Reakcje
6 0 0
Dzięki za info. Widzę, że tutaj nowi mają pod górkę. Nie ufa się im jak to w życiu bywa. Chciałbym sprzedać te wagony bo są bardzo ładne ale do mojej kolekcji nie pasują. Jestem uczciwym człowiekiem i mam jeszcze inne modele do sprzedania ale jak tu się nie uda to chyba trzeba będzie na giełdę jechać.