• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SP45 - Zdjęcia

D

Dampflok

Gość
Polecam skorzystać z takiej pewnej cudownej wyszukiwarki dla takich jak Ty, która nazywa się Google Grafika.

Walter Rusin

Jasnowidz roku
Reakcje
45 2 5
To nie rozumiem o jakie Ci zdjęcia chodzi. Wpisuję w Google np. SP45 i jest mnóstwo różnych SP45.

Ciężko jednak określić które ciekawsze...

To:

Unknown.jpeg

Czy to:

sp45-095.jpg

D

Dampflok

Gość
Niektórzy po prostu nie umieją wyszukać tego czego potrzebują, nawet na tym forum..
Za chwilę pewnie pojawi się prośba o zdjęcia SP42/ET21/SM41 :ROFL:
To wstawianie zdjęć na odpowiednich tematach jest bezsensowne bo i tak pojawi się kolejny temat z prośbą o jakiejś zdjęcia danej lokomotywy.

axer1970

Znany użytkownik
Reakcje
157 1 0
Niektórzy po prostu nie umieją wyszukać tego czego potrzebują, nawet na tym forum..
Niektórzy nie umieją, ale... nie znaczy to, że wszystko do wyszukania jest. Od wielu lat poszukuję jakiejś w miarę ładnej fotografii lokomotywy SP45-081. W internecie, ani tutaj na forum znaleźć mi się nie udało, kogo z miłośników kolei zapytam to twierdzi, że nie ma. Nie ma się więc co dziwić, jeśli ktoś pyta o jakieś zdjęcia. A może w waszych archiwach się znajdzie?
Pozdrawiam.

Szwed1978

Znany użytkownik
Reakcje
5.559 60 3
Witam. Jestem nowy na forum. Poszukuję zdjęć lokomotyw SP45 wszelakiej maści. Z góry dziękuję za zdjęcia :)
http://www.fotokolej.pl/img-sp45-101-11143.htm
A to proszę na zachętę na prawdę tak jak piszą koledzy wyżej zdjęć SP45 jest pełno w internecie.
Pierwszy pociąg do Warszawy prowadzony trakcją spalinową oczekuje na odjazd z białostockiego dworca. Fot. Arch. PKP Cargo w Białymstoku
historia_cm_bialystok_27_pierwszy_pocig_do_Warszawy_prowadzony_trakcj_spalinow.jpg

I moje pytanie kiedy ten pierwszy pociąg prowadzony przez lok. spalinową z Białegostoku do Warszawy pojechał ?