• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Sondaż oelkowy

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

Baciar

Użytkownik
Reakcje
1 1 0
Drodzy.

Przy założeniu, że na własny model poczekać trzeba będzie parę miesięcy - nie jestem w stanie określić precyzyjnie ile - stąd eufemizm "parę". Ale do pół roku w każdym razie.
Przy założeniu, że wszyscy orientujemy się do do ceny, w pełni kompatybilnej z rewelacyjną jakością i różniącej się o kilka procent, jeśli pojawiają się dodatkowe wymagania co do sterowania i dźwięków.
Ilu z Szanownych Uczestników Forum byłoby poważnie zainteresowanych?

T.

PS: Proszę o odpowiedzi "otwarte" lub PW.

dziurasek

Znany użytkownik
Reakcje
629 11 0
Model marzenie :) jeszcze tym bardziej że można wybrać sobie przydział.... tak MD Kłodzko :twisted: . Niestety cena (być może dobra) nie jest dla mnie osiągalna, myślę że dla większości kolegów też. Mimo to liczę że może kiedyś.... ;)

OP
OP
Baciar

Baciar

Użytkownik
Reakcje
1 1 0
Grzegorz2107 napisał(a):
Przewidujecie sprzedaż zestawów do samodzielnego montażu?

Pan wybaczy,ale raczej nie.
Walor tego modelu polega na tym, że zbudowany jest przez jednych z najlepszych modelarzy na tym Kontynencie.

T.

TLLK

Aktywny użytkownik
Reakcje
236 7 2
TOLOLOKO, czyli ja :) odżegnuję się od tej samodzielnej i całkowicie (z innych względów) słusznej inicjatywy Baciara.

Mam portfel zamówień i uzgodnień z klientami i żadne takie zabawy w potwierdzanie zamówień tolooelek mnie nie interesują.

Moderator! Wątek do zamknięcia proszę.

Z poważaniem.
Anatol Gacek "tololoko"

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.