• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SM42 druk 3D.

Ranger

Znany użytkownik
Reakcje
2.854 10 1
A moze by tak ktos chciał SM42 w Z? Moge wydrukować. Fotki na zachętę.

Załączniki

MisioPas

Aktywny użytkownik
Reakcje
630 5 1
Jeśli Kolega @Ranger tak lubi drukować, to może EN57 w N-ce? Ewentualnie z blaszek też by mogło być. Kilkadziesiąt sztuk by poszło (dla upewnienia się można zawsze zrobić taką akcję zamowień przedsprzedaży jak niedawno SM. )

OP
OP
Ranger

Ranger

Znany użytkownik
Reakcje
2.854 10 1
Jeśli Kolega @Ranger tak lubi drukować, to może EN57 w N-ce? Ewentualnie z blaszek też by mogło być. Kilkadziesiąt sztuk by poszło (dla upewnienia się można zawsze zrobić taką akcję zamowień przedsprzedaży jak niedawno SM. )
Gdzies mialem projekt EN57. Ale same przedzialy i podlogi. Nic więcej.

Świetnie to wygląda, można wiedzieć jakiej drukarki i żywicy używasz :))?
Saturn 4 Ultra i żywicy Phrozen. Ale to nie zasluga drukarki a operatora. Ja sie tego uczylem pol roku.

A można sobaczyć jak wygląda poskładany model i co jest potrzebne żeby to na tory postawić.
Niebawem bedzie zloziny pierwszy model.
Co potrzeba w Z nie wiem. Pewnie jakiejs lokomotywy bazowej typu V100, BR290 itd

MisioPas

Aktywny użytkownik
Reakcje
630 5 1
dzięki za odzew. Spróbuję znaleźć resztę. Ponoć umiem szukać (ale niczego nie gwarantuję, ani też niczego nie żądam. To była luźno rzucona propozycja. Wiem że z kilkunastu N-kowców, których znam tylko 2 nie chce mieć kibla ;). Ja też. Jak bedzie to na pewno kupie, jak nie bedzie - trudno :D