• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Skąd wziąć model wykolejnicy

brian-82

Moderator Grupy KSK Wrocław
Donator forum
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
237 2 0
Witam,
Bez ogródek - wprost pytając. Gdzie można kupić model wykolejnicy w skali H0? Szukaliśmy tego z 12groszy i znaleźliśmy tylko jedną stronę - czeski Hekttor. Niestety jest kiepski kontakt z nimi, więc chyba jednak odpadają.

Załączniki

OP
OP
brian-82

brian-82

Donator forum
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
237 2 0
Te wykolejnice to czeski Hekttor. Bujam się z nim od pewnego czasu. Liczę jednak, że w końcu wyśle.

Wyrwiząb

Aktywny użytkownik
KKMK
Reakcje
340 14 1
brian-82 napisał(a):
Witam,
Bez ogródek - wprost pytając. Gdzie można kupić model wykolejnicy w skali H0? Szukaliśmy tego z 12groszy i znaleźliśmy tylko jedną stronę - czeski Hekttor. Niestety jest kiepski kontakt z nimi, więc chyba jednak odpadają.
WM MODEL

OP
OP
brian-82

brian-82

Donator forum
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
237 2 0
WM MODEL się zgłosił. :) Niestety muszę przyznać, że czas oczekiwania na produkt jest bardzo podobny jak w Hekttorze. Tzn. czekam wciąż zwrotniki wykolejnicowe.

BTW. W końcu obudził się Hekttor i po dłuższym czekaniu otrzymałem wykolejnice.

OP
OP
brian-82

brian-82

Donator forum
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
237 2 0
Ja z nim w ojro się rozliczałem (i tam rzeczywiście jest 4ojro za blaszkę czyli 6 wykolejnic). W "sklepie" internetowym dla Polaków są ceny w ojro. Do tego trzeba doliczyć cenę za wysyłkę. Jest bandycka, ale można się z Hekttorem umówisz, że wyślesz gotówkę do gościa (wtedy bodajże only 4 euro wysyłka) a on ci odeśle blaszki.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Techniki modelarskie 2