Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam,
Bez ogródek - wprost pytając. Gdzie można kupić model wykolejnicy w skali H0? Szukaliśmy tego z 12groszy i znaleźliśmy tylko jedną stronę - czeski Hekttor. Niestety jest kiepski kontakt z nimi, więc chyba jednak odpadają.
a coś takiego robia Czesi - ta stronka jest akurat słowacka ale wyrób ten sam
Edit:
Przepraszam nie czytałem od początku.
Może ten sklep w linku będzie miał, też swego czasu szukałem w Pradze ale nie znalazłem, a byłem w prawie wszystkich sklepach w Pradze, w kilku w Brnie.
Witam,
Bez ogródek - wprost pytając. Gdzie można kupić model wykolejnicy w skali H0? Szukaliśmy tego z 12groszy i znaleźliśmy tylko jedną stronę - czeski Hekttor. Niestety jest kiepski kontakt z nimi, więc chyba jednak odpadają.
WM MODEL się zgłosił. Niestety muszę przyznać, że czas oczekiwania na produkt jest bardzo podobny jak w Hekttorze. Tzn. czekam wciąż zwrotniki wykolejnicowe.
BTW. W końcu obudził się Hekttor i po dłuższym czekaniu otrzymałem wykolejnice.
Ja z nim w ojro się rozliczałem (i tam rzeczywiście jest 4ojro za blaszkę czyli 6 wykolejnic). W "sklepie" internetowym dla Polaków są ceny w ojro. Do tego trzeba doliczyć cenę za wysyłkę. Jest bandycka, ale można się z Hekttorem umówisz, że wyślesz gotówkę do gościa (wtedy bodajże only 4 euro wysyłka) a on ci odeśle blaszki.