P Polskazielonakolej Nowy użytkownik 17 Sierpień 2019 #1 Reakcje 0 0 0 17 Sierpień 2019 #1 Witam.Mam pytanie- jeżeli kupię semafor kluba to jak mam podpiąć go pod sterowanie cyfrowe Piko digi 1
Witam.Mam pytanie- jeżeli kupię semafor kluba to jak mam podpiąć go pod sterowanie cyfrowe Piko digi 1
0 B Bolesław 102 Bolesław Wielki Znawca Wszystkiego 25 Sierpień 2019 #22 Reakcje 365 98 10 25 Sierpień 2019 #22 Adam Kobyliński napisał(a): Trudno wyczuć, najpierw pisze o cyfrowym sterowaniu, za chwilę o analogowym, a w międzyczasie o dioramie. Kliknij by rozszerzyć.. No,to musi sie szybko zdecydować co chce posiadać na swojej makiecie jeżeli chce abyśmy mogli mu pomóc
Adam Kobyliński napisał(a): Trudno wyczuć, najpierw pisze o cyfrowym sterowaniu, za chwilę o analogowym, a w międzyczasie o dioramie. Kliknij by rozszerzyć.. No,to musi sie szybko zdecydować co chce posiadać na swojej makiecie jeżeli chce abyśmy mogli mu pomóc
0 Marqus Moderator Poznańskiego Klubu Modelarzy Kolejowych PKMK 25 Sierpień 2019 #23 Reakcje 489 8 0 25 Sierpień 2019 #23 Dlatego, poczekajmy niech @Polskazielonakolej niech się określi. Bo na razie wszystkie propozycje powodują małe zamieszanie.
Dlatego, poczekajmy niech @Polskazielonakolej niech się określi. Bo na razie wszystkie propozycje powodują małe zamieszanie.
0 OP OP P Polskazielonakolej Nowy użytkownik 25 Sierpień 2019 #24 Reakcje 0 0 0 25 Sierpień 2019 #24 Marqus napisał(a): Dlatego, poczekajmy niech @Polskazielonakolej niech się określi. Bo na razie wszystkie propozycje powodują małe zamieszanie. Kliknij by rozszerzyć.. Robię dioramę modułową h0 że sterowaniem cyforowym dla loko a semafory i zwrotnice chciałbym zrobić w analogu
Marqus napisał(a): Dlatego, poczekajmy niech @Polskazielonakolej niech się określi. Bo na razie wszystkie propozycje powodują małe zamieszanie. Kliknij by rozszerzyć.. Robię dioramę modułową h0 że sterowaniem cyforowym dla loko a semafory i zwrotnice chciałbym zrobić w analogu
0 Marqus Moderator Poznańskiego Klubu Modelarzy Kolejowych PKMK 25 Sierpień 2019 #25 Reakcje 489 8 0 25 Sierpień 2019 #25 Jaki semafor ma być? W sensie ilu komorowy i jakie sygnały będą na nim wyświetlane?