Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wziąłem się za budowe Schinenwolfa w skali 1:87,przeskalowałem go z 1:25.Model ma kółka metalowe z epoki więc będzie mobilny a za napęd posłuży Br 52 z Trixa.A oto pierwsze efekty
Problem torów Piko rozwiązał się sam flex i w poniedziałek jade po flexa. Diorama bedzie miała wymiary około 35cm dł. i 15-20cm szer, a tymczasem z balsy wyciąłem imitacje skrzyń i pod konstrukcje wkleiłem kawałki ołowiu żeby obciążyć troszke wagonik i wszystko psiknąłem podkładem szarym.
Póki nie skończy nie założy śruby dociskowej i balastu ... jesteśmy bezpieczni
Może się przyda z mojej ulubionej stronki: http://www.das-kantoor.de/80.017.htm
Budowa dioramy w toku podłoże uformowane, tory zaszutrowane trawka już kwitnie ale jeszcze posieje. Planuje jeszcze postawić słupy telefoniczne i jeszcze krzaczki oraz figurke żołnierza niestety mam tylko w 1:72 więc hmmm,piszcie czego brakuje jeszcze
Świetny ten schinenwolf. Patrząc na Twoje fotki to wydaje mi się, że hak powinien być bardziej zagłębiony w podłoże, bo inaczej to nie za bardzo może połamać podkłady. Poza tym to świetny pomysł i wykonanie.
Świetny ten schinenwolf. Patrząc na Twoje fotki to wydaje mi się, że hak powinien być bardziej zagłębiony w podłoże, bo inaczej to nie za bardzo może połamać podkłady. Poza tym to świetny pomysł i wykonanie.