Witam
Mam pytania związane z wagonami tych obu firm, co w temacie. A pytania rodzą się z niewiedzy oraz chęci jej nabycia. A panowie są bardzo cierpliwi, co bardzo cenię.
Do rzeczy.
Schicht:
Widziałem na allegro Warsy sypialne (a te chyba tylko schicht robił?) z KKK i bez. To stare przerobione, czy jakieś nowe wyszły ? Czy stare mają możliwości zamontowania KKK, czy wymieniane były podwozia ? Nie bardzo kumam różnicę.
Lima:
Czy opłaca się inwestować w te wagony (sypialne)? Zaletą jest cena. Wiem, że nie cieszą się dobrą opinią wśród modelarzy.
Nie mają wnętrz, KKK i oświetlenia (choć z tym ostatnim nie problem).
Czy da się znaleźć i dopasować wnętrze (sypilane) do takiego wagonu ?
Czy trzeba wymieniać całe podwozie, żeby mieć możliwość zamontowania KKK ?
Z góry dziękuję za pomoc
Mam pytania związane z wagonami tych obu firm, co w temacie. A pytania rodzą się z niewiedzy oraz chęci jej nabycia. A panowie są bardzo cierpliwi, co bardzo cenię.
Do rzeczy.
Schicht:
Widziałem na allegro Warsy sypialne (a te chyba tylko schicht robił?) z KKK i bez. To stare przerobione, czy jakieś nowe wyszły ? Czy stare mają możliwości zamontowania KKK, czy wymieniane były podwozia ? Nie bardzo kumam różnicę.
Lima:
Czy opłaca się inwestować w te wagony (sypialne)? Zaletą jest cena. Wiem, że nie cieszą się dobrą opinią wśród modelarzy.
Nie mają wnętrz, KKK i oświetlenia (choć z tym ostatnim nie problem).
Czy da się znaleźć i dopasować wnętrze (sypilane) do takiego wagonu ?
Czy trzeba wymieniać całe podwozie, żeby mieć możliwość zamontowania KKK ?
Z góry dziękuję za pomoc