• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Narzędzia Sadzarka Noch

jacek_58

Użytkownik
Reakcje
3 0 0
Witam,
mam problem. Kupiłem elektrosadzarkę Noch i postepując wg instrukcji nie uzyskuję spodziewanych efektów.
Część trawy leży poziomo i wygląda to mówiąc szczerze trochę nieciekawie. Czy ktoś może podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami?

Reakcje
4 3 0
Kwestia wprawy, ja mam od 5 lat i działa kapitalnie. Teoretycznie może:
- słabo masujesz tym kabelkiem, musi byc blisko sypanego placu.
- używasz złego kleju
- używasz złego sitka wzgledem długości trawki
- sypiesz ze złej wysokości
- nie włączyłeś urządzenia na sypanie tylko na wciąganie (2 stopień przesunięcia przycisku), ona ma opcję "odzysku" - ale to tak trochę w kit z tym odzyskiem.
Jeśli tych błędów nie robisz to ją zareklamuj.

Dominik

Znany użytkownik
FREMO Polska
NAMR
Reakcje
354 17 0
no dobra ale one różnia sie tylko rozmiarem sitka czy tez również rozmiarem oczek? Pytam bo uzywam sadzarki A-Toxa i sitko kupowałem takie jakie w markecie było.

A_Tox

Użytkownik
SKMK
Reakcje
0 0 0
jakkek napisał(a):
jakkek napisał(a):
Mam pytanie,jaki macie pomysł na zrobienie pola rolniczego? :?
Mamy mnóstwo pomysłów...
Większość z nich została lepiej lub gorzej opisana na tym forum.
Oraz na innych :arrow: viewforum.php?f=54
Wystarczy poszukać.
Zapytam z czystej ciekawości... Czy mógłbyś sprecyzować pojęcie "pole rolnicze"?
Wierzę, że to może zachwiać moimi, i nie tylko, podstawami pojmowania otaczającego nas świata.

KPEV1884

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
jakkek napisał(a):
Mam pytanie,jaiki macie pomysł na zrobienie pola rolniczego? :?

Ładnie pole wygląda zrobione z tektury falistej.Odrywasz pierwszą warstwę i masz zaorane pole.Wystarczy tylko pomalować i przykleić do makiety

jakkek

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Właśnie wczoraj pomalowałem tą tekturkę i dziś ją przykleiłem i wygląda świetnie . Dzieki za fajny pomysł,pozdrowienia od Jakuba. :D :D