• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

RZD M62-1237

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dzień dobry!
Nie mówię po polski. Google pomaga mi przetłumaczyć. :) Jeśli pozwolisz będę pisać w języku angielskim.
I'm from Russia. I want to introduce you my rework of Roco M62-1237. The model has significant mistakes to the prototype.
Some information about prototype. M62-1237 was diesel locomotive for 1435 mm gauge, it drove passenger train Kaliningrad-Gdynia.
Jestem z Rosji i chciałbym zaprezentować Wam moją przeróbkę modelu Roco M62-1237. Model posiada błędy w porównaniu z oryginałem.
Kilka słów na temat pierwowzoru. M62-1237 była lokomotywą spalinową na rozstaw 1435 mm, prowadziła pociąg pasażerski relacji Kaliningrad-Gdynia.

And photos of a model.
Fotografie modelu
Interior:
Wnętrze:

with unreworked model
z nieprzerobionym modelem

More photos
Więcej zdjęć

Of course there are imperfections and mistakes, for example wrong roof ventilating jalousie.
You are welcome for questions and critics. :)
Oczywiście nadal są niedoskonałości i błędy, na przykład niewłaściwa żaluzja wywietrznika dachowego. Jestem otwarty na pytania i krytykę. :)
Dziękuję za uwagę!

Załączniki

wespe

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
super :) i didn't see failure parts in Roco model, but you made this parts super, for me, of course. This locomotive drove passanger trains from Kalliningrad to Braniewo only, from Braniewo to Malbork with SU45 and from Malbork to Gdynia with EU/EP07.

OP
OP
cusco

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
wespe napisał(a):
super :) i didn't see failure parts in Roco model, but you made this parts super, for me, of course.
Dziękuję bardzo!
wespe napisał(a):
This locomotive drove passanger trains from Kalliningrad to Braniewo only, from Braniewo to Malbork with SU45 and from Malbork to Gdynia with EU/EP07.
Yes of course, I meant direction of a train. :)
Oczywiście, miałem na myśli relację pociągu. :)

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGM
Reakcje
1.503 34 1
Hallo and welcome :D . Your M62 looks very good. And these parts on the roof make your M62 unique. I haven`t visited this train connection between Braniewo and Kaliningrad yet, but I`ve seen pictures of trains passing this railway. Your M62 looks exactly like M62 from those pictures (apart from the roof details which I haven`t noticed :oops: - of course it is my fault) . I`ve got an impression, that the newest engine painting is very similar to the newest coaches one (blue and white). Do you have Russian coaches painted like your M62? Can you complete a whole train? We have in Poland international meetings of FREMO (for example there was in Cracow last week). Maybe you should join such meeting in future? There are already borderline stations PL-CZ, CZ-HU. Best Greetings .

OP
OP
cusco

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
bstok70 napisał(a):
Hallo and welcome :D . Your M62 looks very good.
Thank You very much!
Dziękuję bardzo
bstok70 napisał(a):
And these parts on the roof make your M62 unique.
This loco powered by 4-stroke diesel engine Kolomna D49 series (similar to BR132/232) instead of 2-stroke 14D40. The big box on a roof is a case with air filters from KAMAZ :) Here You can see it, from 2:54 min, http://www.youtube.com/watch?v=0ldH6Ra-cgs
Lokomotywa jest napędzana czterosuwowym silnikiem Diesla typu Kolomna D49 (podobnie jak BR132/232) zamiast dwusuwem typu 14D40. Duża skrzynia na dachu mieści filtry powietrza z KAMAZA :) Tu możecie to zobaczyć, od 2:54 http://www.youtube.com/watch?v=0ldH6Ra-cgs
bstok70 napisał(a):
Do you have Russian coaches painted like your M62? Can you complete a whole train?
Yes, Tillig made it. I have 3 coaches. The whole train looks great! Here they are:
Tak, wyprodukował je Tillig. Mam 3 wagony. Cały pociąg wygląda wspaniale! Oto i one:

bstok70 napisał(a):
Maybe you should join such meeting in future?
Thank you for the invitation! :) If it will be possible, the problem is that I'm living far far away from You, in Ekaterinburg (about 2500 km). I was in Poland six years ago. :)
Dziękuję za zaproszenie! :) Jeśli tylko byłoby to możliwe. Problem w tym, że mieszkam daleko od Was, w Jekaterynburgu (ok. 2500 km). W Polsce byłem sześć lat temu. :)

Załączniki

OP
OP
cusco

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Rafał G. napisał(a):
The lights in coaches - are they made by you? Looks great.
Yes tail lights my own. The salon light is also handmade except light-decoder (there are 4 channels). That work is not completed yet.
Tak, światła końca pociągu są moje. Oświetlenie wnętrza jest również ręczną robotą, za wyjątkiem dekodera oświetlenia (4 kanały). Ta praca jeszcze nie jest ukończona.

Załączniki

ST44-613

Ostrzeżony
Reakcje
1 0 0
Ну Мастер, вхожу я на сайт нашего форум и вот сюрприз какой. Такого „Барабанчика” и не видал. Вот красавчик. А вагоны; вкусные! Весь поезд покажи. Отличьная работа. Друзей зови, покажите еще что нибудь, да и журнале показать надо бы.
Ну Друг: Труду Слава.

Приветствую

Еж Ежы

OP
OP
cusco

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
ST44-613 napisał(a):
Ну Мастер, вхожу я на сайт нашго форум и вот сюрприз какой. Такого „Барабанчика” и не видал. Вот красавчик.
Спасибо! :) For me, surprise - the answer in Russian! :)
Dziękuję! Dla mnie niespodzianka - odpowiedź po rosyjsku! :)
ST44-613 napisał(a):
Весь поезд покажи.
Maybe tomorrow I will photograph it.
Może jutro zrobię zdjęcia.
ST44-613 napisał(a):
да и журнале показать надо бы.
Where is it?
A gdzie to jest?

For all who are interested in russian and another models welcome to: http://scaletrainsclub.com/board/index.php
Wszystkich zainteresowanych rosyjskimi (i nie tylko) modelami zapraszam na: http://scaletrainsclub.com/board/index.php

ST44-613

Ostrzeżony
Reakcje
1 0 0
cusco napisał(a):
For all who are interested in russian and another models welcome to: http://scaletrainsclub.com/board/index.php
No Panowie! Kto nie wiedział jak działali radzieccy i działają rosyjscy modelarze, kto nie zaglądał na rosyjskie strony, to i niech na tę stronę zajrzy. Czapki z głów, tak się robiło i robi arcydzieła z niczego i z tego co można zdobyć i zrobić samemu.

Pozdrawiam

Jeż Jerzy

OP
OP
cusco

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jarosław napisał(a):
Braniewo 2010 ;)
Very nice!
Where I can see third coach? The roof is interesting for me, excellent weathering.
Bardzo ładnie!
Gdzie mogę zobaczyć trzeci wagon? Interesuje mnie dach, znakomita waloryzacja.

Reakcje
0 0 0
For me it's a splendid model. In general, I like this kind of locomotive very much - it makes me think of my childhood when such locomotives served most of freight transport in Silesia. I also enjoy the frontier atmosphere where one can see locomotives from other countries. As soon as I have an occasion to be in the region, I'll definitely pay attention to them. In Poland such locomotives are known as "Gagarin". What are they called in Russia?
Regards, jacko

OP
OP
cusco

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
lokojacko napisał(a):
For me it's a splendid model...What are they called in Russia?
Thank You!
In Russia M62 called "Mashka", due to a combination of sound "M" and "6" in russian language :)
Dziękuję!
W Rosji M62 nazywana jest "Maszka", od kombinacji wymowy "M" i "6" w języku rosyjskim :)

SD

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
1.472 2 0
cusco napisał(a):
Спасибо! :) For me, surprise - the answer in Russian! :)
Don't be surprised, actually half of us (at least these older ones) can read, write and speak Russian quite well ;)
Show us whatever else you have made.

Digitrax

Nowy użytkownik
Reakcje
17 8 0
wespe napisał(a):
...This locomotive drove passanger trains from Kalliningrad to Braniewo only, from Braniewo to Malbork with SU45 and from Malbork to Gdynia with EU/EP07.
SU45 or SU46 goes not only to Braniewo but referred to as "the copper" to Mamonov. After the Russian side for a change of locomotive M62-1237. Historically, locomotive P.K.P. reached Kaliningrad. From the information obtained from station employees Braniewo blue and white "Gagarin" is not hosted on the tracks PLK.

kwb3rdu

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Сердечно приветствуем Тебя на этом форуме (я и тои друзя) ты произвел неизгладимое впечатление тем что до сих пор представил
Андрей с Кронах ;)

OP
OP
cusco

cusco

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
kwb3rdu napisał(a):
Сердечно приветствуем Тебя на этом форуме (я и тои друзя) ты произвел неизгладимое впечатление тем что до сих пор представил
Андрей с Кронах ;)
Dziękuję, bardzo miło :!:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 33
Tabor 4
Tabor 10
Tabor 4
Tabor 5