Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam. Zalozylem ten temat z nadzieja ze znajda sie ludzie ktozy udostepnia pliki zrobione w AutoCadzie, ktore mozna uzyc w wycinarce laserowej. Czy jest mozliwe ladowanie plikow ".deg" na forum bo sam sie chetnie tym co mam podziele?
Witam. Zalozylem ten temat z nadzieja ze znajda sie ludzie ktozy udostepnia pliki zrobione w AutoCadzie, ktore mozna uzyc w wycinarce laserowej. Czy jest mozliwe ladowanie plikow ".deg" na forum bo sam sie chetnie tym co mam podziele?
Dokładanie firmy przeważnie przyjmują pliki, które są widoczne dla Corela. Co prawda Corel ma możliwość otwarcia plików dwg. czy dxf. ale jakoś nigdy to nie wyszło tak jak chciałem. (chyba, że coś źle robiłem.)
Witam, pliki to raczej nie wieksze niz 500kb. Ja akurat uzywam lasera w szkole i plik dwg jest najbardziej odpowiedni i przyznam ze bardzo mi odpowiada ze wzgledu na prostote rysowania i szybka zmiane skali w AutoCadzie. Pozdrawiam