• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Regionalne modułowe spotkanie operacyjne H0 Vratimov 2025

Reakcje
12 0 0
We Vratimovie odbyło się spotkanie modelarzy z Czech , Słowacji oraz Polski. Impreza przygotowana perfekcyjnie i tak prowadzona. Oczywiście jazdy według rozkładu z listami przewozowymi i kartami wagonów według wzoru fremo. Losowanie rozkładów przed każdą sesją. Obsadzanie stacji według dobrowolnych zgłoszeń. Na stacjach węzłowych po dwie osoby. Czas sesji to 2,5 godziny.
Zabawa znakomita co jest sumą znakomitego przygotowania imprezy jak i zrozumienia zasad zabawy uczestników.
Zaskakująca ilość młodych ludzi wśród uczestników nie licząc dzieci i żon również biorących aktywny udział.
Jestem bardzo zadowolony , że mogłem wziąść udział w tym spotkaniu jako jeden z przedstawicieli modelarzy z Polski. Widziałem kolegów z Warszawy , Krakowa oraz ze Śląska.
Szersza relacja prawdopodobnie w filmach kolegi Jacka z Makiety Piaseczno. Zdjęcie tylko z głównej sali bo nie dało się zrobić panoramy ze wszystkiego na raz.
V25_1.jpg