• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Pytanie odnośnie możliwości wystawienia modeli na sprzedaż

Warhammer

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam wszystkich,
Chciałbym wystawić modele na sprzedaż ale niestety nie ma odpowiednich pozwoleń - pytanie do kogo muszę się kierować aby móc wystawić post ze zdjęciami na forum?

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
5.763 141 0
No i oczywiście modele kolejowe bądź samochodowe (są w osobnym dziale), bo po nicku sądząc to mogły by być figurki

(bez urazy, sam "zbieram") :)

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
5.763 141 0
Hmmm....
Uwaga! - NOWY REGULAMIN DZIAŁU GIEŁDA !!! | Modelarstwo.info
co prawda sprzed 4 lat, ale nie widać zmian ;)

14. Możliwość umieszczania ogłoszeń w dziale Giełda użytkownik uzyskuje po 30 dniach od rejestracji na forum.

ja coś pamiętam o pomysle, że taką możliwość mialo się pozyskać na dokładkę po "aktywnym" pisaniu, aloe nie wiem czy to tutaj, czyt to był tylko dziwny pomysł (każdy mógł wpisać cokolwiek, a chyba zależało na merytoryce wpisów)

OP
OP
W

Warhammer

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Hmmm....
Uwaga! - NOWY REGULAMIN DZIAŁU GIEŁDA !!! | Modelarstwo.info
co prawda sprzed 4 lat, ale nie widać zmian ;)

14. Możliwość umieszczania ogłoszeń w dziale Giełda użytkownik uzyskuje po 30 dniach od rejestracji na forum.

ja coś pamiętam o pomysle, że taką możliwość mialo się pozyskać na dokładkę po "aktywnym" pisaniu, aloe nie wiem czy to tutaj, czyt to był tylko dziwny pomysł (każdy mógł wpisać cokolwiek, a chyba zależało na merytoryce wpisów)
no ok - czyli hipotetycznie juz powinienem móc - a nadal nie mogę - pokazuje mi że nie mam takiej autoryzacji to zamieszczania postów w dziale giełda.