• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Przekładnie do modeli.

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Witam!
Projektuję układ napędowy do TKt48 oraz Ol49 i nie wiem gdzie można kupić zębatki. Potrzebuje takie o średnicy otworu na ośkę 2,1mm. Najlepiej metalowe, ale niekoniecznie. Wiecie gdzie takie coś można kupić? Szukałem na googlach ale niewiele znalazłem.

OP
OP
krzychu12231

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
W tym, że nie ma kto wykonać. Pytam i stale dostaję odpowiedź: "Nie zajmujemy się indywidualnymi zamówieniami". Jak znasz kogoś kto by zrobił, to bym się nie pogniewał, jakbys mi pisnął :D
Wiem, że można ściągnąć ROCO, no lae to raczej nieopłcalne.

SD

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
1.523 2 0
Sprawdź tego linka:
http://www.btinternet.com/~markits/index.htm
Załaduj katalog pdf, od strony 38 do 48 masz ślimaki, ślimacznice, zębatki, całe napędy, silniki. Katalog w ludzkim języku ;) warto przejrzeć cały, mają poza tym sporo ciekawych rzeczy w ofercie. Szybko odpowiadają na maile i odbierają telefon. No i wysyłają do Polski.

OP
OP
krzychu12231

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Jutro chwycę za piłkę włosową i wytnę sobie ostoję do TKt48, potem jakiś projekcik wkładki z zębatkami, w popielniku motorek i w kotle procek. Ciekawe jaką płynność jazdy uda się uzyskać, liczę po kilku próbach na ~ROCO.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 2
Tabor 3
Tabor 5
Tabor 2
Tabor 4