• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Propozycje zmian

Igor

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam ;) Czy macie jakieś propozycje zmian na mojej makiecie? Chodzi mi oto, że środek jest taki dość pusty. Będzie tam na środku droga, ale czy można by było coś jeszcze dodać? Chodzi mi oczywiście o tory.

Załączniki

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.467 68 5
Witaj na Forum, jeśli wcześniej nikt Cię nie witał :)

Przy takim układzie torowym nic bym więcej nie dodawał. Jest to dobry, podstawowy układ. Szczególnie, że jak widać, wymiarowo makieta będzie niewielka.
Niewiele napisałeś, dlatego nie wiem, jakie masz założenia i na jakim etapie modelarskim jesteś.
Napisz coś więcej i jeśli to jeszcze możliwe, postaraj się zmienić temat wątku na jakiś odpowiadający konkretnie tej makiecie. Z założenia bowiem będzie, mam nadzieję, kontynuacja w dziale Relacje. Dlatego dobrze, żeby tematy były kompatybilne ;)

Napisz coś więcej o tej makiecie, jej założeniach. Będzie to podstawą do dalszej dyskusji :)
Spróbuj też, np. w Paintcie rozrysować "dekoracje", czyli, co oprócz torów będzie na makiecie.

OP
OP
I

Igor

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Sorki że tak długo :gwizd::gwizd: W środku jeszcze trochę trudno coś rozrysować, bo to chyba sobie w późniejszym etapie pomierzę i powycinam z kartonu i podokładam żeby wiedzieć co się zmieści :p Na pomysły, dodatkowe rzeczy, zmiany i (szczególnie) KRYTYCZNE uwagi jestem otwarty :D

Załączniki

OP
OP
I

Igor

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Hej :) Mam problem. Planuję sobie to wszystko powolutku, a tu nagle okazuje się że nie wiem gdzie zrobić drugi przejazd kolejowy :( Macie jakieś pomysły?

Załączniki

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.467 68 5
Igor, nie każdy zna języki, ale może spróbuj w google grafika sobie poszukać pod hasłami:
kleine H0 anlage
H0 anlage
small H0 layout
H0 layout
po polsku chyba umiesz ;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dla początkujących 3
Dla początkujących 37