• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Problem z centralką Roco 10761

A.J-Trains-H0N

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam Mam problem z centralka 10761 ... i lecimy z tematem jest tak - Centralka podlaczona do multimausa albo do lok mausa 2 nie moge zaprogramowac lokomotyw na dekoderze od roco Z21 po postawieniu modelu na tory jedzie sam ale na analogu bo niektore modele mam ze jezdza analog i dcc wiec odpala sie tylko analog i to z pelna predkoscia stawiam model dcc swieca sie czaly czas swiatła i nie moge go zaprogramowac robilem juz cv8=8 reset ustawien multimausa i lokmausa 2 cv=29 nic nie pomaga co to moze byc ?
PS. sory za interpunkcje i śćź nie chce mi się :p

OP
OP
A

A.J-Trains-H0N

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jeszcze raz

Witam, Mam problem z centralką 10761… – Roco
1.Centralka podłączona do multimausa albo do lokmausa 2
2.Nie mogę zaprogramować lokomotyw na dekoderze od Roco/ Fleischmann Z21
3.Po postawieniu modelu na tory , jedzie sam, nie piszczy jak zawsze. lub bzyczy jak kto woli :)
bo niektóre modele mam, że jeżdżą na analogu i DCC wiec odpala się tylko analog, i to z pełną prędkością
4.Stawiam model DCC , świeca się czaly czas światła i nie mogę go zaprogramować przy próbie swiatła mrugają i nic stoji jak słup
5.Robiłem już cv8=8 reset w ustawieniach multimausa i CV=29 w lokmaus2 nic nie pomaga, co to może być?
lepiej ??

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
DCC 3
DCC 30
DCC 1
DCC 2
DCC 16