• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Jacek... na bogato, bardzo bogato ;) Pisanki nie posiadam żadnej ale większość widać jest wykonana na bardzo wysokim poziomie i ta ma wiele szczegółów które dodają smaczku. Nowością jest podwozie które całkiem ciekawie się prezentuje a i mocy widać nie brakuje bo aż pióra się sypią :D.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Wiedziałem że jak gdzieś na forum się pojawi, to u Ciebie. :D Herpa zaskoczyła przy okazji nowym podwoziem do Volvo, z drugiej jednak strony brak spojlera na kabinie trochę psuje efekt, bo oryginał go ma. Ale generalnie za****y. (y)

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.284 5 1
Ristimaa to nie moja bajka jednak muszę przyznać, że model wykonany jest rewelacyjnie. Samochody firmy Maik Terpe przy odrobinie szczęście można spotkać w naszym kraju, kursują z naczepami BLG a sam model również robi wrażenie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.300 387 20
Zarówno Volvo do przewozu bali drewnianych, jak i ładowarka wyglądają bardzo dobrze. Teraz jeszcze zrobić dobre pnie drewna i będzie pełen realizm.

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Jak dla mnie to minięcie z celem, z takim żurawiem to raczej przy zapałkach się nie powalczy, nigdy w życiu nie widziałem drewnowozu z takim typem hdsa. Moim zdaniem wyszedł sprzęt do wożenia długich ładunków, ale bardziej pod budowlankę.

rafek3131

Znany użytkownik
Reakcje
1.663 2 0
Mam jakiegoś bzika na punkcie lesowozów i wiekszość mi się podoba:cenzura:
Nie inaczej jest z tym volvem,choć do zestawu dłużycowego pasowałby mi ciut inny HDS.:ostrozny: Chętnie widziałbym podobny zestaw u siebie.:gwizd: