Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jacek... na bogato, bardzo bogato Pisanki nie posiadam żadnej ale większość widać jest wykonana na bardzo wysokim poziomie i ta ma wiele szczegółów które dodają smaczku. Nowością jest podwozie które całkiem ciekawie się prezentuje a i mocy widać nie brakuje bo aż pióra się sypią .
Wiedziałem że jak gdzieś na forum się pojawi, to u Ciebie. Herpa zaskoczyła przy okazji nowym podwoziem do Volvo, z drugiej jednak strony brak spojlera na kabinie trochę psuje efekt, bo oryginał go ma. Ale generalnie za****y.
Ristimaa to nie moja bajka jednak muszę przyznać, że model wykonany jest rewelacyjnie. Samochody firmy Maik Terpe przy odrobinie szczęście można spotkać w naszym kraju, kursują z naczepami BLG a sam model również robi wrażenie.
Takim cackiem to aż szkoda do lasu wjeżdżać. Niebanalny nieźle wykonany pomysł, chociaż najwyższa kabina w takim zestawie to rzecz raczej niespotykana.
Jak dla mnie to minięcie z celem, z takim żurawiem to raczej przy zapałkach się nie powalczy, nigdy w życiu nie widziałem drewnowozu z takim typem hdsa. Moim zdaniem wyszedł sprzęt do wożenia długich ładunków, ale bardziej pod budowlankę.
Mam jakiegoś bzika na punkcie lesowozów i wiekszość mi się podoba
Nie inaczej jest z tym volvem,choć do zestawu dłużycowego pasowałby mi ciut inny HDS. Chętnie widziałbym podobny zestaw u siebie.