• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Faktycznie, sorki za wprowadzenie w błąd, ten daf musiał być zanim zacząłem pracować, widać niski numer boczny, teraz mam już numery powyżej 600
Właśnie tak jest, jak się nie sprawdzi :). Nie zawsze coś czego się samemu nie widziało, nie istnieje :) Model powstał, z tego co pamiętam w 2010 lub 2011r. na bazie istniejącego modelu z Intry.

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
825 12 0
No przecie przeprosiłem :) ale i tak numery rej. się nie zgadzają, nie wiem czy właściciel modelu sam je robił czy są już fabrycznie na modelu

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.702 67 1
Wyszło to Volvo herpie . Fajnie się prezentuje , a tył naczepy po Twoich dodatkach piękny . Pozostaje mieć nadzieje że herpa coś jeszcze w malowaniu tego przewoźnika wypuści bo mają fajne samochody .

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Rewelacyjny jest ten model.Malowanie bombowe.Po Twoich dodatkach już na prawdę wygląda jak zdjęty z drogi.Super Volvo.Gratuluję.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Dosyć ładnie zrobiony model, wiele detali, prosta kolorystyka. To już kolejny w barwach tej firmy, chociaż poprzedni bardziej mi się podoba.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.302 387 20
Jako zestaw to mi się jakoś nie podoba. Natomiast sam ciągnik jak i sama naczepa zrobione są świetnie. Malowanie ciągnika, jak i emblematy na lusterkach wyglądają bardzo fajnie i idealnie do siebie pasują. Naczepa sama w sobie też ma piękne dodatki.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.702 67 1
Dlaczego nie pokazałeś jej nam z oryginalną naczepą ? Ta jak dla mnie psuje ten ciągnik i nie pasuje do niego . On sam w sobie jak dla mnie świetnie się prezentuje . Piękne ma te grafiki na kabinie . Z tego co widziałem to na oryginalnej naczepie też są fajne grafiki na tyle . Także czekam na fotki w fabrycznym zestawieniu .

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Pięknego składaczka zrobiłeś,mi osobiście dużo bardziej podoba się ten zestaw Scania + beczka ;) Gratuluję posiadania wzorowo zrobionego modelu :)