Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Właśnie tak jest, jak się nie sprawdzi . Nie zawsze coś czego się samemu nie widziało, nie istnieje Model powstał, z tego co pamiętam w 2010 lub 2011r. na bazie istniejącego modelu z Intry.
Wyszło to Volvo herpie . Fajnie się prezentuje , a tył naczepy po Twoich dodatkach piękny . Pozostaje mieć nadzieje że herpa coś jeszcze w malowaniu tego przewoźnika wypuści bo mają fajne samochody .
Jako zestaw to mi się jakoś nie podoba. Natomiast sam ciągnik jak i sama naczepa zrobione są świetnie. Malowanie ciągnika, jak i emblematy na lusterkach wyglądają bardzo fajnie i idealnie do siebie pasują. Naczepa sama w sobie też ma piękne dodatki.
Dlaczego nie pokazałeś jej nam z oryginalną naczepą ? Ta jak dla mnie psuje ten ciągnik i nie pasuje do niego . On sam w sobie jak dla mnie świetnie się prezentuje . Piękne ma te grafiki na kabinie . Z tego co widziałem to na oryginalnej naczepie też są fajne grafiki na tyle . Także czekam na fotki w fabrycznym zestawieniu .