• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
Jacek ten dychawiczny silnik długo z takim obciążeniem nie polata :) :)
Bardzo fajny model w niespotykanej zbyt często konfiguracji :)

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Fajne dodatki w tej AWM-owskiej naczepie, bardzo ją ożywiły :)
Niedługo będziesz chyb lądował w tym porcie Airbusem albo Boeingiem :p Wszystko tam wjeżdża :p

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Ciekawa te Renia z trzema osiamia nie zbyt często spotykana :) Ogólnie zestaw z dwoma mniejszymi kontenerami prezentuje się super.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.303 387 20
Bardzo fajny zestaw. Podoba mi się ta Renia. Idealnie zgrałeś z naczepą.

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Fajna Premiumka, podoba mi się ten ciągnik w takim układzie podwozia, tym bardziej że to rzadkość w naszych zbiorach. Tylko te lusterka boczne strasznie kłują w oczy, oryginalne zdecydowanie lepiej wyglądają.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Szacun za premiumkę z osią pchaną. Idealne zestawienie z dwoma ciężkimi tematami. Nie podoba mi się tylko naczepa z AWM.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.303 387 20
Bardzo ciekawy model. Świetnie się prezentuje na Twoim nabrzeżu. Fajne fotki. (y)

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
825 12 0
Dziękuje za dobre słowa:)Dotarł dopiero model który już pewnie był na forum prezentowany ale zdecydowałem się na niego dopiero teraz.Wedlug mnie ma bardzo ładne malowanie Zobacz załącznik 371332 Zobacz załącznik 371333 Zobacz załącznik 371334 Zobacz załącznik 371335 Zobacz załącznik 371336 Zobacz załącznik 371337
Przepraszam za OT
w intrze NIGDY nie było dafa xf 105 space cab w takim malowaniu, był jeden jako limited edytion i był w kolorze żółtym, srebrne pasy były zastąpione niebieskimi, napis na space cabie był również niebieski, po za tym jednym dafem żaden inny nie miał owiewek bocznych, a skąd wiem ? bo tam pracuję :) i na dzień dzisiejszy mamy już najnowszą scanię s400 .

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Przepraszam za OT
w intrze NIGDY nie było dafa xf 105 space cab w takim malowaniu, był jeden jako limited edytion i był w kolorze żółtym, srebrne pasy były zastąpione niebieskimi, napis na space cabie był również niebieski, po za tym jednym dafem żaden inny nie miał owiewek bocznych, a skąd wiem ? bo tam pracuję :) i na dzień dzisiejszy mamy już najnowszą scanię s400 .
Jednak zdjęcie pierwowzoru jest w internecie :)

83425bb2c78e86fd.jpg

Jedyne z czym się zgodzę to to ,że w Intrze nie było 105 SC z osłonami miedzyosiowymi, bo takich zdjęć w sieci nie ma.

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
825 12 0
Faktycznie, sorki za wprowadzenie w błąd, ten daf musiał być zanim zacząłem pracować, widać niski numer boczny, teraz mam już numery powyżej 600