• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Świetna Scania w tym malowaniu, a tym bardziej, jeżeli Ty sam ją trochę podrasowałeś, szacunek :) Pięknie wszystko zaprezentowane, scenki-mistrzostwo :)
Podrasowanie polegało na wykonaniu od podstaw całej zabudowy /elementy wycinane laserowo z pcv/ oraz ramy 5 osiowej;)Tylko kabina pochodzi z Herpy i była dopasowywana do reszty.Na dowód fotka zabudowy po złożeniu i gruntowaniu
jk 002.JPG

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
Podrasowanie polegało na wykonaniu od podstaw całej zabudowy /elementy wycinane laserowo z pcv/ oraz ramy 5 osiowej;)Tylko kabina pochodzi z Herpy i była dopasowywana do reszty.Na dowód fotka zabudowy po złożeniu i gruntowaniu
To rzeczywiście nie tylko trochę :) podziwiam, naprawdę. Kupa roboty, gratuluję wytrwałości i kreatywności :) pełen szacunek :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
Holownik jak marzenie, bardzo mi się podoba. Wycinanie laserowe świetna sprawa a jakby jeszcze wygrawerować linie i schowki zamiast kalek to by dopiero było cudo:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.305 387 20
Kawałek gabarytu jest z tego zestawu. Malowanie bardzo ciekawe, a i fotki z przeładunkiem bardzo fajne.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.596 109 2
Zestaw świetny czuć moc, natomiast mnie jak zwykle zainteresował drugi plan i kapitalny ładunek na paletach , napisał być coś o nim więcej , kto co , jak ?? :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
"Skakanka bardzo ładna i pomysłowo zrobiona ale najbardziej rozwaliła mnie jakość wykonania modelu LKT z przed kilku dni! Nie są to moje klimaty modelarskie , ale chętnie bym widział u siebie w gablotce taki ciągnik leśny. Najlepiej na przyczepie niskopodwoziowej za jakimś Jelczem lub Steyrem. :)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Faktycznie fotki przy przeładunku super.Bardzo ładną ma grafikę ta naczepa gabarytowa podoba mi się.Ogólnie cały zestaw jest ciekawy i warty posiadania :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.305 387 20
Bardzo fajny model do gabarytów. Świetnie wyglądają te "szpeje" na przodzie naczepy. Nie jestem pewien, ale chyba na naczepie powinien być tor, bo nie przypominam sobie, żeby lokomotywy były stawiane kołami bezpośrednio na naczepie, ale może się mylę...