Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Podrasowanie polegało na wykonaniu od podstaw całej zabudowy /elementy wycinane laserowo z pcv/ oraz ramy 5 osiowejTylko kabina pochodzi z Herpy i była dopasowywana do reszty.Na dowód fotka zabudowy po złożeniu i gruntowaniu
Podrasowanie polegało na wykonaniu od podstaw całej zabudowy /elementy wycinane laserowo z pcv/ oraz ramy 5 osiowejTylko kabina pochodzi z Herpy i była dopasowywana do reszty.Na dowód fotka zabudowy po złożeniu i gruntowaniu
Holownik jak marzenie, bardzo mi się podoba. Wycinanie laserowe świetna sprawa a jakby jeszcze wygrawerować linie i schowki zamiast kalek to by dopiero było cudo
Zestaw świetny czuć moc, natomiast mnie jak zwykle zainteresował drugi plan i kapitalny ładunek na paletach , napisał być coś o nim więcej , kto co , jak ??
"Skakanka bardzo ładna i pomysłowo zrobiona ale najbardziej rozwaliła mnie jakość wykonania modelu LKT z przed kilku dni! Nie są to moje klimaty modelarskie , ale chętnie bym widział u siebie w gablotce taki ciągnik leśny. Najlepiej na przyczepie niskopodwoziowej za jakimś Jelczem lub Steyrem.
Faktycznie fotki przy przeładunku super.Bardzo ładną ma grafikę ta naczepa gabarytowa podoba mi się.Ogólnie cały zestaw jest ciekawy i warty posiadania
Bardzo fajny model do gabarytów. Świetnie wyglądają te "szpeje" na przodzie naczepy. Nie jestem pewien, ale chyba na naczepie powinien być tor, bo nie przypominam sobie, żeby lokomotywy były stawiane kołami bezpośrednio na naczepie, ale może się mylę...