• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

Reakcje
11.705 67 1
Już kilkukrotnie na forum było mówione że modele z edycji dealerskich świetnie się prezentują . Tak jest i tym razem . Do tego jak dla mnie idealnie zestawiony z tą czarną nisko-podwoziówką . Koparka też fajna , ale bardzo odstaje od tego co ją wozi .

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Kapitalny zestaw zrobiłeś.W szoku jestem jak to pięknie wygląda w takiej scenerii.T6 z klimatyzatorem i tą przyczepką wygląda na prawdę świetnie :) Gratuluję pomysłu :)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Tylko że klimatyzotor postojowy kabiny raczej nie zastąpi agregatu chłodniczego, proponuje chociaż zmyć z niego oznaczenia, wtedy moim zdaniem bardziej będzie przypominał prawdziwy agregat. ;) Pomysł na model bardzo przypadł mi do gustu. :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nowego starego Mana dobrze spasowałeś z niskopodwoziówką, kopara dopełnia efektu. Pomysł na mini zestaw chłodniczy też ciekawy, tylko właśnie jeśli klimatyzator ma udawać agregat, to te napisy tu nie pasują.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziękuje za opinie i składam Wszystkim najlepsze życzenia Noworoczne.Dzisiaj model który powstał w mojej wyobrazni.Proszę więc nie szukać odpowiednika w oryginale:DNowa Scania S już sie zepsuła więc konieczne jest holowanie do serwisu.Jest gwarancja więc obsługa jest free(n)
ps 015.JPG
ps 017.JPG
ps 024.JPG
ps 025.JPG
ps 026.JPG
ps 028.JPG
ps 029.JPG
ps 030.JPG
ps 034.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.305 387 20
Świetnie zrobiłeś ten model. Nawet jako fantazja modelarska, to wart posiadania w kolekcji. Dwukolorowy grill bardzo poprawił wygląd nowej kabiny. Gratuluję. (y)

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Cześć :)
Patrząc na Volkswagena od razu rzuciła mi się w oczy klimatyzacja wodna montowana w miejscach szyberdachów w kabinach ciężarówek. Podobnie jak Koledzy uważam, że grafika na niej zdradza że jej tam nie powinno być, można by się pokusić o przerobienie trochę tego akcesorium by bardziej agregat przypominało. Przyczepka moim zdaniem fajnie się komponuje z białym blaszakiem.
Co do holownika, to pewnie jeszcze trochę poczekamy aż takie zaczną się pojawiać w rzeczywistości. Model wyszedł bardzo ciekawie, fajnie tu spasowała górna rura z halogenami i bibendum Michelina oraz fanfary, ale dolna to moim zdaniem już element z poprzedniej epoki - do 4ki czy eRki idealna, a tu by się przydało coś dopasowanego do kształtów grila.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Nie badzo kumam co się w tym holowniku może nie podo bać, ale widocznie okiem specjalistów to samo wyglać może inaczej;)Toż to tylko model :) Wg mnie model jest zrobiony super (y) i bardzo mi się podoba. Jak zwykle u Ciebie prezentacja i fotki też ok.(y)