Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Gratuluje wytrwałości i wykonania tego modelu bo bardzo fajnie się prezentuje . Jeśli już zrobiłeś go w malowaniu tej firmy to bardziej będzie mu leżała jakaś naczepa do gabarytu niż ta izoterma .
Jacek... Normalnie bestia bardzo mi się podoba ta wersja kabiny, wykonanie też super tylko jedyne co mi nie leży to chyba te kable za kabiną są za duże i troszku ta naczepa nie pasuje. Poza tym jest bomba .
Widać że bardzo dużo pracy w nią włożyłeś,pomysł też fajny,wykonanie rewelacja i kolor ale mi Scanie w wersji long się nie podobają.Mimo wszystko miniaturka rewelacja
Dziękuje za zainteresowanie.Lubię gdy moja radosna twórczość wywoluje dyskusje i otrzymuję sporo porad.Przydadzą się na póżniej.Dzisiaj coś lżejszego w cięższej wadze /ale Viatol płaci/VW T6 z przyczepką.
T6 w białym kolorze wygląda rewelacyjnie w ogóle linie tego samochodu są piękne.Model wzorowo wykonany.Przyczepka z quadem dodaję tylko plusów prezentacji
Dziękuje wszystkim za opinie.Dzisiaj Scania R w wersji Long.Prace trochę przeciągnęły się ze względu na brak odpowiedniego lakieru.Zaznaczam że jest to wytwór mojej wyobrażni i pewnie taki w oryginale nie istniejeLicencje na oddam za darmo