Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jacek... Scania wygląda niesamowicie, nie wiem czy były takie wersje z wieżą za kabiną w takiej konfiguracji) ale i tak wygląda zajefajnie . Całość z łódką wygląda extra a i widzę ze masz przypływ w swoim porcie bo i woda się pojawiła i wygląda to dużo realniej .
Dzięki za komentarze.Był mały przestój ale trwają prace nad róznymi modelami .Dzisiaj Scania w kolorze orange & white którą udało mi się niedawno zakupić
Wypasiona jest ta Sciania, super malowanie a Kempf dopełnia całość . Ciśnie się pytanie do producenta.... można ?? a no jak widać można oby więcej takich.
Widzę że tą scania zanim ja pokaże to każdy już o niej zapomni Świetnie wygląda . Malowanie mi się bardzo podoba . Dodatkowy plus mają jeszcze Twoje zdjęcia , gdyż dla takich wywrotek port to naturalne środowisko .
Świetna jest ta Scania,mimo że malowanie dwukolorowe to robi wrażenie.Fajnie że to zestaw z kempfem.Ogólnie wielki plus za taki model i zdjęcia jak zwykle super
Rewelacyjnie się prezentuje ten zestaw. Ciągnik zrobiony bardzo szczegółowo, a i naczepa mu nie ustępuje. Duży plus za tylne światła w Kempfie. Ale i tak wzrok mój najbardziej przyciąga ta ładowarka do złomu. Fajnie zwaloryzowana.
Dziękuje za opinie.Dzisiaj udało się skończyć Scanie w long kabinie.Było trochę pracy bo to składak z odlewaną kabiną a pozostałe części to Herpa i dodatki trawione.Jak wyszło to proszę o ocenę
Jeśli mam oceniać nakład pracy to gratuluję wytrwałości i spasowania wszystkich elementów. Ale jeśli o model chodzi to ten grill to kompletnie nie moja bajka. No i dlaczego mając taką kabinę, kalki, nie odwzorowałeś prawdziwego zestawu, który moim zdaniem jest dużo bardziej urodziwy niż jakieś tuningowane laleczki
Wykonanie bardzo dobre i podoba mi się. Ale popieram Piotrka, fajniej by wyglądało, jakby zestaw miał odwzorowanie w rzeczywistości. No chyba, że taki istnieje...