Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Super Jacek, świetnie wyszło (choć czy to nie miała być przypadkiem Scania?) Malowałeś naczepe, czy są gdzieś do dostania w tym kolorze bo sam potrzebuje jedną?
Super Jacek, świetnie wyszło (choć czy to nie miała być przypadkiem Scania?) Malowałeś naczepe, czy są gdzieś do dostania w tym kolorze bo sam potrzebuje jedną?
Dziękuje za opinie.Nie przepadam Za Iveco ale zakupiłem go bo coś chyba w sobie ma.Jest to dziwne ale spodobał mi się .Jest to model serwisowy więc dołożyłem mu naczepę i ładunek.
Jak widac port jeszcze ulega przeobrażeniom.Nabrzeże jest już właściwe/Artitec/. Wymaga lekkiej poprawy koloru w niektórych punktach.Woda jak na razie jest dwu -składnikowa z Fallera czyli kolorowy karton + perforowana folia.Dostępna jest u PJ.Ostatecznie będzie może wylewana z żywic.Jak na razie zdjęcia nie będą już takie niechlujne w tle.
Dziękuje za zainteresoanie tematem.Dzisiaj produkcja własna.W szafie była biała Scania i pomarańczowa przyczepa.Walała się też motorówka.Powoli powstaje port więc przyda się za jakis czas jego umeblowanie
Iveco tak proste, że naprawdę aż fajne.
Co do Scanii to przychylę się do opinii Brody Moim zdaniem to zbyt lekki ciągnik na taka specjalistyczną instalacje za kabiną - zwykła paka by tu wystarczyła.
Krótka kabina a więc auto nie nabija zbytnio kilometrów, a jednocześnie uroku dodaje silnik przed kabiną - taka sympatyczna popierdółka. Podoba mi się w tych barwach.
Świetne prezentacje . Złoty ivan bardzo mi się podoba . Swoją drogą to można sobie z takich pisankowych eurotrchów fajną podkolekcję zrobić .
Co do scanii to mi się ten zestaw bardzo podoba w takim zestawieniu . Nawet mi tam ta wieża pasuje . Takie typowe auto do prac manewrowych gdzie potrzebny jest dodatkowy osprzęt . W mojej poprzedniej firmie był właśnie eurostar który podstawiał naczepy i też miał podokładane butle na powietrze żeby wiatru mu nie brakło .