• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Iveco , fajne , ładunek super , a pytanie brzmi z czego zrobiłeś wodę ?;):)
Jak widac port jeszcze ulega przeobrażeniom.Nabrzeże jest już właściwe/Artitec/. Wymaga lekkiej poprawy koloru w niektórych punktach.Woda jak na razie jest dwu -składnikowa z Fallera czyli kolorowy karton + perforowana folia:D.Dostępna jest u PJ.Ostatecznie będzie może wylewana z żywic.Jak na razie zdjęcia nie będą już takie niechlujne w tle.

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Iveco tak proste, że naprawdę aż fajne.
Co do Scanii to przychylę się do opinii Brody ;) Moim zdaniem to zbyt lekki ciągnik na taka specjalistyczną instalacje za kabiną - zwykła paka by tu wystarczyła.
Krótka kabina a więc auto nie nabija zbytnio kilometrów, a jednocześnie uroku dodaje silnik przed kabiną - taka sympatyczna popierdółka. Podoba mi się w tych barwach.

Reakcje
11.708 67 1
Świetne prezentacje . Złoty ivan bardzo mi się podoba . Swoją drogą to można sobie z takich pisankowych eurotrchów fajną podkolekcję zrobić .
Co do scanii to mi się ten zestaw bardzo podoba w takim zestawieniu . Nawet mi tam ta wieża pasuje . Takie typowe auto do prac manewrowych gdzie potrzebny jest dodatkowy osprzęt . W mojej poprzedniej firmie był właśnie eurostar który podstawiał naczepy i też miał podokładane butle na powietrze żeby wiatru mu nie brakło .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Man bardzo ciekawy. Gruz jak dla mnie troszkę za duże ma kawałki, ale... Natomiast scenka z wodowaniem łodzi bardzo ciekawa.