• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Najlepszy "świniowóz" to moim zdanie DAF w pięknym niebieskim malowaniu, gdzieś jeszcze mam fotki swojego, ale na pewno na forum ktoś go pokazywał - model serii "srebrnej" wydany jakieś 6-8 lat temu.
Ale wróćmy do T6 - w tej wersji malowania wygląda świetnie, a i przyczepka fajnie spasowała. I zrób wodę , choćby z niebieskiego worka na śmieci, będziesz miał naturalnie pomarszczoną taflę wody - rozwiązanie proste ale na pewno fotki lepiej wyjdą...

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Witam Wszystkich po przerwie urlopowej.Szkoda że tak to szybko mija.Piter wxc dobrze że wskazał niedbalstwo moje w postaci braku wody w kanale portowym ale dopiero napuszcza się;).Atak poważnie to chcę zrobić nabrzeże i dopiero zabrac się za ciecz .Jest problem z Artitec-em w handlu.Ale PJ pewnie sobie poradzi(y)Dzisiaj taka tam radosna twórczość z drogi wzięta jeszcze na pierwszej fazie portu
kl 002.JPG
kl 003.JPG
kl 005.JPG
kl 006.JPG
kl 009.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.312 387 20
Fajnie zrobiony ten model. Podoba mi się, tym bardziej, że samochody z Fermy Woźniak widuję na naszych drogach. Bardzo dobry polonik, no i unikatowy... :)