• Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Sprzedam Pozostałość sklepu modelarskiego

maciekk

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
1.438 10 0
Cześć

Sprzedam towar który został mi z czasów prowadzenia sklepu modelarskiego, interesuje mnie sprzedaż tylko w całości. Wszystko jest nowe, nieużywane i czeka zmagazynowane na nowego właściciela. Cena za całość 55 000 zł. Na wszystko również mogę wystawić fv. Zainteresowanych zapraszam na PW

Spis wszystkiego co jest na sprzedaż jest w linku poniżej, oraz łączna wartość na samym dole pliku.

https://drive.google.com/file/d/1tBXO7uItkUeRPODijLBCAmwO-r92vIRU/view?usp=drivesdk

Poniżej kilka zdjęć towaru, oczywiście na zdjęciach nie ma wszystkiego.

Załączniki

OP
OP
maciekk

maciekk

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
1.438 10 0
Cześć
Rozważam opcje sprzedania towaru w dwóch grupach, grupa I cały tabor, grupa II akcesoria do makiet (budynki, akcesoria, roślinność ). Zainteresowanych zapraszam na PW.